Gulas cu carne de porc
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se prajeste carnea in putin ulei pana se rumeneste.
Se scoate pe o farfurie si in acelasi ulei se caleste ceapa tocata marunt pana devine sticloasa. - Se adauga boiaua,sarea, piperul,carnea prajita si cartofii taiati cubulete.
Se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic. - Se fac galustele:se bate oul cu doua trei linguri de apa si se completeaza cu faina pana rezulta un aluat ca o smantana mi groasa.
- Cand cartofii sunt aproape fierti se iau cu lingura gramajoare din aluat si se pun in cratita .Se lasa pe foc pana se fierb si galustele,se mai adauga 2-3 linguri bulion si se mai da intr-un clocot.
- Dupa ce s-a stins focul se presara cu patrunjel verde tocat marunt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
ioana
Smantana unde se pune?
am gătit această rețetă
anonymous
Doamne ce retarzi.... smantana era vorba de aluat pt galuste!
am gătit această rețetă
anonymous
Si smantana cand se mai pune? ca ai uitat de ea
am gătit această rețetă
anonymous
Arata foarte bine si cred ca este foarte buna o incerc si eu .
am gătit această rețetă
anonymous
Mie imi place aceasta reteta,simplu,bun si rapid,
am gătit această rețetă
Alex
ETAPA 4
Cand cartofii sunt aproape fierti se iau cu lingura gramajoare din aluat si se pun in cratita .Se lasa pe foc pana se fierb si galustele,se mai adauga 2-3 linguri bulion si se mai da intr-un clocot.
Asta ai scris cu google translate...???
anonymous
Excelent
anonymous
Superba reteta
anonymous
Super felicitari arata foarte gustos
anonymous
Bunnn
Punctează această reţetă