Gulas cu carne de porc

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4
ioana, 14/04/2019

Smantana unde se pune?

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
16/10/2017

Doamne ce retarzi.... smantana era vorba de aluat pt galuste!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
03/06/2016

Si smantana cand se mai pune? ca ai uitat de ea

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
29/08/2013

Arata foarte bine si cred ca este foarte buna o incerc si eu .

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
01/07/2013

Mie imi place aceasta reteta,simplu,bun si rapid,

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Alex, 14/03/2018

ETAPA 4
Cand cartofii sunt aproape fierti se iau cu lingura gramajoare din aluat si se pun in cratita .Se lasa pe foc pana se fierb si galustele,se mai adauga 2-3 linguri bulion si se mai da intr-un clocot.

Asta ai scris cu google translate...???

(0) (0) abuz
20/10/2016

Excelent

(0) (0) abuz
08/06/2015

Superba reteta

(0) (0) abuz
19/04/2014

Super felicitari arata foarte gustos

(0) (0) abuz
26/02/2014

Bunnn

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 4



+