Petitchef

Gulas cu carne de porc

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se prajeste carnea in putin ulei pana se rumeneste.
    Se scoate pe o farfurie si in acelasi ulei se caleste ceapa tocata marunt pana devine sticloasa.
  • Se adauga boiaua,sarea, piperul,carnea prajita si cartofii taiati cubulete.
    Se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic.
  • Se fac galustele:se bate oul cu doua trei linguri de apa si se completeaza cu faina pana rezulta un aluat ca o smantana mi groasa.
  • Cand cartofii sunt aproape fierti se iau cu lingura gramajoare din aluat si se pun in cratita .Se lasa pe foc pana se fierb si galustele,se mai adauga 2-3 linguri bulion si se mai da intr-un clocot.
  • Dupa ce s-a stins focul se presara cu patrunjel verde tocat marunt.


Poze

Gulas cu carne de porc
Gulas cu carne de porc - poza 2
Gulas cu carne de porc - poza 3
Gulas cu carne de porc - poza 4
Gulas cu carne de porc - poza 5
Gulas cu carne de porc - poza 6
Gulas cu carne de porc - poza 7
Gulas cu carne de porc - poza 8

Întrebări:




Comentarii (36):

ioana, 14/04/2019

Smantana unde se pune?

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
16/10/2017

Doamne ce retarzi.... smantana era vorba de aluat pt galuste!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
03/06/2016

Si smantana cand se mai pune? ca ai uitat de ea

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/08/2013

Arata foarte bine si cred ca este foarte buna o incerc si eu .

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
01/07/2013

Mie imi place aceasta reteta,simplu,bun si rapid,

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
Alex, 14/03/2018

ETAPA 4
Cand cartofii sunt aproape fierti se iau cu lingura gramajoare din aluat si se pun in cratita .Se lasa pe foc pana se fierb si galustele,se mai adauga 2-3 linguri bulion si se mai da intr-un clocot.

Asta ai scris cu google translate...???

(0) (0) Abuz
20/10/2016

Excelent

(0) (0) Abuz
08/06/2015

Superba reteta

(0) (0) Abuz
19/04/2014

Super felicitari arata foarte gustos

(0) (0) Abuz
26/02/2014

Bunnn

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.8 / 5

Articole conexe

Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează