Se prajeste carnea in putin ulei pana se rumeneste. Se scoate pe o farfurie si in acelasi ulei se caleste ceapa tocata marunt pana devine sticloasa.
Se adauga boiaua,sarea, piperul,carnea prajita si cartofii taiati cubulete. Se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic.
Se fac galustele:se bate oul cu doua trei linguri de apa si se completeaza cu faina pana rezulta un aluat ca o smantana mi groasa.
Cand cartofii sunt aproape fierti se iau cu lingura gramajoare din aluat si se pun in cratita .Se lasa pe foc pana se fierb si galustele,se mai adauga 2-3 linguri bulion si se mai da intr-un clocot.
Dupa ce s-a stins focul se presara cu patrunjel verde tocat marunt.
ETAPA 4 Cand cartofii sunt aproape fierti se iau cu lingura gramajoare din aluat si se pun in cratita .Se lasa pe foc pana se fierb si galustele,se mai adauga 2-3 linguri bulion si se mai da intr-un clocot.
Comentarii (36):
Smantana unde se pune?
Doamne ce retarzi.... smantana era vorba de aluat pt galuste!
Si smantana cand se mai pune? ca ai uitat de ea
Arata foarte bine si cred ca este foarte buna o incerc si eu .
Mie imi place aceasta reteta,simplu,bun si rapid,
ETAPA 4
Cand cartofii sunt aproape fierti se iau cu lingura gramajoare din aluat si se pun in cratita .Se lasa pe foc pana se fierb si galustele,se mai adauga 2-3 linguri bulion si se mai da intr-un clocot.
Asta ai scris cu google translate...???
Excelent
Superba reteta
Super felicitari arata foarte gustos
Bunnn