Gulas cu carne de porc
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se prajeste carnea in putin ulei pana se rumeneste.
Se scoate pe o farfurie si in acelasi ulei se caleste ceapa tocata marunt pana devine sticloasa. - Se adauga boiaua,sarea, piperul,carnea prajita si cartofii taiati cubulete.
Se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic. - Se fac galustele:se bate oul cu doua trei linguri de apa si se completeaza cu faina pana rezulta un aluat ca o smantana mi groasa.
- Cand cartofii sunt aproape fierti se iau cu lingura gramajoare din aluat si se pun in cratita .Se lasa pe foc pana se fierb si galustele,se mai adauga 2-3 linguri bulion si se mai da intr-un clocot.
- Dupa ce s-a stins focul se presara cu patrunjel verde tocat marunt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
16/10/2017
Doamne ce retarzi.... smantana era vorba de aluat pt galuste!
am gătit această rețetă
29/08/2013
Arata foarte bine si cred ca este foarte buna o incerc si eu .
am gătit această rețetă
Alex,
14/03/2018
ETAPA 4
Cand cartofii sunt aproape fierti se iau cu lingura gramajoare din aluat si se pun in cratita .Se lasa pe foc pana se fierb si galustele,se mai adauga 2-3 linguri bulion si se mai da intr-un clocot.
Asta ai scris cu google translate...???