Gulas cu carne de porc

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se prajeste carnea in putin ulei pana se rumeneste.
    Se scoate pe o farfurie si in acelasi ulei se caleste ceapa tocata marunt pana devine sticloasa.
  • Se adauga boiaua,sarea, piperul,carnea prajita si cartofii taiati cubulete.
    Se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba la foc mic.
  • Se fac galustele:se bate oul cu doua trei linguri de apa si se completeaza cu faina pana rezulta un aluat ca o smantana mi groasa.
  • Cand cartofii sunt aproape fierti se iau cu lingura gramajoare din aluat si se pun in cratita .Se lasa pe foc pana se fierb si galustele,se mai adauga 2-3 linguri bulion si se mai da intr-un clocot.
  • Dupa ce s-a stins focul se presara cu patrunjel verde tocat marunt.

Punctează această reţetă

vio_dreamsVio_dreams

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

ioana

Smantana unde se pune?

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Doamne ce retarzi.... smantana era vorba de aluat pt galuste!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Si smantana cand se mai pune? ca ai uitat de ea

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Arata foarte bine si cred ca este foarte buna o incerc si eu .

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Mie imi place aceasta reteta,simplu,bun si rapid,

am gătit această rețetă
abuz

Alex

ETAPA 4
Cand cartofii sunt aproape fierti se iau cu lingura gramajoare din aluat si se pun in cratita .Se lasa pe foc pana se fierb si galustele,se mai adauga 2-3 linguri bulion si se mai da intr-un clocot.

Asta ai scris cu google translate...???

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Superba reteta

abuz

anonymous

Super felicitari arata foarte gustos

abuz

anonymous

Bunnn

abuz
  • pagina 1 / 4