Gulas din carne de vita

Ingrediente
6
Preparare
Preparare40 min
Gătire1 h 30 m
- Se prajeste carnea de vita( taiata cuburi), ceapa, ardeii, chimion in ulei, pana cand ceapa este aurie. Se presara boia de ardei si se adauga ape suficienta pentru a acoperi carne de vita.
- Se acopera si fierbe la foc mic pentru 1 1 / 2 ore, sau pana cand carnea de vita poate fi separate cu o furculita, amestecand din cand in cand si se mai adauga apa daca este necesar.
- Se adauga "vegeta" sau cuburi de carne de vita, pasta de rosii, usturoiul zdrobit si vinul. Se amesteca si se lasa la fiert pentru alte 5-10 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Perfect pt gustul meu!
anonymous
Daca il faci cu unsoare in loc de ulei ii mult mai bun
Punctează această reţetă