Gulas din carne de vita

Gulas din carne de vita
Felul principal
Foarte ușor
2 h 10 m

Ingrediente

6

Preparare

Preparare40 min
Gătire1 h 30 m
  • Se prajeste carnea de vita( taiata cuburi), ceapa, ardeii, chimion in ulei, pana cand ceapa este aurie. Se presara boia de ardei si se adauga ape suficienta pentru a acoperi carne de vita.
  • Se acopera si fierbe la foc mic pentru 1 1 / 2 ore, sau pana cand carnea de vita poate fi separate cu o furculita, amestecand din cand in cand si se mai adauga apa daca este necesar.
  • Se adauga "vegeta" sau cuburi de carne de vita, pasta de rosii, usturoiul zdrobit si vinul. Se amesteca si se lasa la fiert pentru alte 5-10 minute.

Punctează această reţetă

VVanessa1

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Perfect pt gustul meu!

abuz

anonymous

Daca il faci cu unsoare in loc de ulei ii mult mai bun

abuz