Gulas unguresc

Ingrediente
8
Preparare
Preparare1 oră
Gătire1 oră
- Curatam cartofii si taiem cubulete,taiam carnea in cubulete,curatam ceapa si taiem pestisor. Calim ceapa in ulei pana devine sticlos adaugam carnea si prajim pana ce carnea devine alba,adaugam apa, si fierbem aproape gata,adaugam morcovii taiati rondele,cartofii,condimentam cu sare piper,vegeta, boia de ardei,chimen,punem si ardeiul gras si rosiile, adaugam apa si lasam la fiert.Acum facem galustele: 1 oua,faina cat cuprinde. Fierbem galustele separat in apa cu sare si punem deoparte.Cand gulasul este gata adaugam galustele si amestecam,punem capacul si lasam putin asa putin inainte de servire.Se poate adauga si smantana dupa gust, si ardei iute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Ok
am gătit această rețetă
anonymous
IEFTIN,GUSTOS SI ASPECTOS
am gătit această rețetă
anonymous
BELEA !
am gătit această rețetă

aura_a2013
Comentariul tău:excelent!!!
am gătit această rețetă
Adrian
Unde este chimenul?????
anonymous
Gustos
anonymous
Ghivole, CATA FAINA PUI? ce inseamna "cat cuprinde"? 2 kile? 3?
anonymous
Naspa
anonymous
Nicaieri nu se spune cantitatea de apa
anonymous
Foarte gustos