Gulas unguresc

GULAS UNGURESC
Altele
8 porții
Ușor
2 ore

Ingrediente

8

Preparare

Preparare1 oră
Gătire1 oră
  • Curatam cartofii si taiem cubulete,taiam carnea in cubulete,curatam ceapa si taiem pestisor. Calim ceapa in ulei pana devine sticlos adaugam carnea si prajim pana ce carnea devine alba,adaugam apa, si fierbem aproape gata,adaugam morcovii taiati rondele,cartofii,condimentam cu sare piper,vegeta, boia de ardei,chimen,punem si ardeiul gras si rosiile, adaugam apa si lasam la fiert.Acum facem galustele: 1 oua,faina cat cuprinde. Fierbem galustele separat in apa cu sare si punem deoparte.Cand gulasul este gata adaugam galustele si amestecam,punem capacul si lasam putin asa putin inainte de servire.Se poate adauga si smantana dupa gust, si ardei iute.
CCirmicica

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Ok

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

IEFTIN,GUSTOS SI ASPECTOS

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

BELEA !

am gătit această rețetă
abuz
aura_a2013

aura_a2013

Comentariul tău:excelent!!!

am gătit această rețetă
abuz

Adrian

Unde este chimenul?????

abuz

anonymous

Gustos

abuz

anonymous

Ghivole, CATA FAINA PUI? ce inseamna "cat cuprinde"? 2 kile? 3?

abuz

anonymous

Naspa

abuz

anonymous

Nicaieri nu se spune cantitatea de apa

abuz

anonymous

Foarte gustos

abuz
  • pagina 1 / 3