Curatam cartofii si taiem cubulete,taiam carnea in cubulete,curatam ceapa si taiem pestisor. Calim ceapa in ulei pana devine sticlos adaugam carnea si prajim pana ce carnea devine alba,adaugam apa, si fierbem aproape gata,adaugam morcovii taiati rondele,cartofii,condimentam cu sare piper,vegeta, boia de ardei,chimen,punem si ardeiul gras si rosiile, adaugam apa si lasam la fiert.Acum facem galustele: 1 oua,faina cat cuprinde. Fierbem galustele separat in apa cu sare si punem deoparte.Cand gulasul este gata adaugam galustele si amestecam,punem capacul si lasam putin asa putin inainte de servire.Se poate adauga si smantana dupa gust, si ardei iute.
Comentarii (30):
Ok
IEFTIN,GUSTOS SI ASPECTOS
BELEA !
Comentariul tău:excelent!!!
Unde este chimenul?????
Gustos
Ghivole, CATA FAINA PUI? ce inseamna "cat cuprinde"? 2 kile? 3?
Naspa
Nicaieri nu se spune cantitatea de apa
Foarte gustos