Ingrediente: 1 lingurita ulei de masline O ceapa taiata marunt 300 g carnati de porc de buna calitate, fara pielita, tocati marunt O jumatate de morcov ras 100...
Ingrediente: 1 lingura de unt 2 cepe, taiate marunt 400 g ficat de pui, taiat mic 3 linguri de coniac 300 g carne de porc, tocata 2 oua 200 ml smantana grasa...
Ingrediente: 500 g mazare noua un morcov potrivit 2-3 fire ceapa verde 2 linguri bulion marar patrunjel condimente 2-3 bucati cu carnati de porc afumati
Ingrediente: 500 g carne de porc semigrasa 1 kg de varza acra taiata ca fideaua 2-3 linguri untdelemn o ceapa boia dulce sau pasta de ardei marar, cimbru o...
Reteta aceasta am prestat-o intr-o zi ploioasa de duminica, cand totul afara era trist si gri, si placerea cea mai mare e sa stai in casa cu cei dragi si sa le pregatesti ceva bun. Am avut un muschiulet de porc de 700 g pe care l-am fasonat, l-am despic
Ingrediente: -un piciorus mai delicat de porc -2 urechi imense -1 capatana de usturoi -sare Dupa ce am stresat urechile vreo 10 zile, spalandu-le in multe ape si parlindu-le de fiecare data cand le scoteam din frigider sa le prepar, m-am deci
Raciturile, asa se numesc pe la noi, se fac din cap de porc, picioare si carne macra , dar nu foarte multa. Bucatile de carne se spala, se portioneaza si daca trebuie se sparg oasele mai mari cu toporisca pentru oase. Se pun toate la fiert cu multa
Foarte gustos si usor de facut. Singura ''dificultate'' este pregatirea muschiuletului cu 24 de ore in avans :). Intr-o caserola in care incape muschiuletul punem sos de soia o ceasca, usturoi 2-3 catei maruntiti, piper multicolor, maghiran uscat si/sau a
Azi v? propun un preparat numai bun de pus pe masa de prânz duminica sau chiar la o cin? servit? mai devreme. Este o alternativ? apetisant? la ve?nicii cartofi , oricum ar fi ei prepara?i. Am folosit: - 400 g fasole verde - 400 g carne de porc
mal
Pentru iubitorii de mancaruri picante , dar si pentru toti ceilalti care ma vizitati pe blog, cat si pentru familia mea , am pregatit acest gulas picant din carne de porc cu galuste de paine.
Cred ca la origini e mancare ungureasca, eu insa o
mal
Aseara m-am plimbat aproape 3 ore prin oras, prin parcuri, pe malul Begai...am fost chiar si la targul de Craciun din centru. A nins in Timisoara toata ziua de ieri...ningea si aseara. Peisajul e unul mirific...totul e alb. In sfarsit t
Iat? un preparat ardelenesc care cu siguran?? v? va încânta sim?urile gustative. Prima dat? am gustat friptur? de porc cu sos dulce - era de vi?ine, în casa, pe atunci, a viitoarei mele mame-soacre. La început am fost reticent? la astfel de mânc?ruri, e
By Alice albinutza
Am r?mas datoare cu o re?et?, f?cut? de mine în perioada Cr?ciunului. ?i pentru c? înc? afar? e vreme de iarn?, am zis c? merit? s? o postez totu?i. E vorba de ni?te bun?t??i numite r?cituri moldovene?ti, cunoscute prin alte zo
mal
Dupa cum v-am spus, zilele trecute am cules o cantitate "uriasa" de leurda din padurea de la Bradatel - Retezat.
Imi place foarte mult :), de aceea mi-am propus s-o gatesc in feluri cat mai diferite.( in salate, supe, mancaruri gatite, omle
ACEST FEL DE MANCARE MI S-A PARUT FOARTE GUSTOS..... INGREDIENTE PENTR RULADA O BUCATA COTLET DE PORC PROSCIUTTO CRUDO ARDEI GRAS ROSU 2 FIRE CEAPA VERDE O CEAPA ROSIE CATIVA CATEI DE USTUROI PUTIN UNT SARE SI PIPER PREPARARE: COTLETUL DE PORC
Desi mai putin raspandit decat sunca de casa sau slaninuta afumata, cotletul de porc afumat este o specialitate ce nu trebuie sa lipseasca din meniul amatorilor de mezeluri. Datorita continutului scazut de grasimi si a texturii sale deosebite fata de afum
In primul rand, eu nu va sfatuiesc sa faceti asa ceva acasa decat daca: 1. aveti macar 10 oameni la masa 2. vreti sa va amintiti de ce sunteti vegetarieni 3. vreti sa ajungeti la stiri in reportajul ala cu oameni care au facut abuzuri de sarbatori si i
Pasul I : am spalat carnea de porc (ceafa), am uscat-o, am batut-o cu ciocanul, si am condimentat-o cu sare, piper, boia, si am lasat-o la frigider. Pasul II : am taiat putin din coditele de sparanghel, partea mai tare, si apoi i-am curatat cu cutitul
Totul a inceput simplu, cu o vizita la Auchan pentru ca am auzit ca acolo au tavi de tarta cu fund detasabil (indeed, 15 lei, get it while you can, eu mi-am luat 3 bucati :)). Nu prea-mi place hypermarketul asta, ca de altfel mai niciunul, dar tre' sa rec
Ingrediente: - 500 cotlet de porc
- 20 g unt
- 250 g orez
- 1 ceap? - 1 ardei rosu - 2 linguri de ulei
- piper
- 200 ml vin alb
- un cub knorr de legume
- 2 morcovi mijlocii Cotletul de porc se spal? ?i se taie cubu
mal
Duminica am pregatit pentru pranz acest fel de mancare :" porc cu unt aromatizat , garnitura de orez cu sofran si sos de coacaze rosii cu piper roz si sare de mare".
Desi are denumirea cam lunga , este genul care se gateste repede, in maxim ju
Imi place sa fac ceva la cuptor, sa nu trebuiasca sa stau langa aragaz. O bucata de carne de porc si niste cartofi, si pranzul este gata. Am avut o bucata de pulpa de porc, cativa cartofi, niste felii de kaiser si 2 cepe rosii. Am mai pus oarece co
Timp preparare: 2,5 ore
Grad de dificultate: Mediu
Ingrediente: 1. Gusa de porc (1,3 kilograme):
2. Cartofi noi (2 kilograme):
3. Ciuperci (500 de grame):
4. Ceapa rosie (2 legaturi):
5. Verdeata (cate o legatu