Petitchef

Gusa de porc cu legume ?

Gusa de porc cu legume ?

Timp preparare: 2,5 ore

Grad de dificultate:Mediu

Ingrediente:1. Gusa de porc (1,3 kilograme):

2. Cartofi noi (2 kilograme):

3. Ciuperci (500 de grame):

4. Ceapa rosie (2 legaturi):

5. Verdeata (cate o legatura de marar, patrunjel si leustean):

6. Usturoi (2 capatani):

Mod de preparare:

Vasul Roman se tine scufundat in apa cel putin 20 de minute.

In acest timp se pregatesc ingredientele:

1. Se taie ciupercile:

2. Se taie ceapa rosie:

3. Verdeata se toaca marunt:

4. Gusa de porc se taie in bucati lunguiete:

Cartofii, care in prealabil se spala bine dar nu se curata de coaja, se aseaza in Vasul Roman impreuna cu ceapa rosie.

Se adauga 400 de ml de apa si se introduce Vasul Roman la cuptor 1 ora:

Se scoate Vasul de la cuptor:

Se adauga restul ingredientelor cu exceptia verdetei:

Se introduce Vasul Roman la cuptor inca o ora:

Se scoate Vasul de la cuptor si se adauga si verdeata.

Se mai introduce inca 30 de minute la cuptor, dar fara capac de data asta:

Dupa un total de 2,5 ore:

Recomandarea bucatarului:

Berea sau spritul sunt obligatorii :D

Pofta buna !!!

Tagged: ceapa rosie, ciuperci, gusa de porc, marar, patrunjel, telina, usturoi, verdeata






Comentarii:

Nicolae
Nicolae, 10/02/2011

Super...

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Quiche cu legume și bacon - nebunia gusturilor
Quiche cu legume și bacon - nebunia gusturilor
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cuscus expres (pui si legume)
Cuscus expres (pui si legume)
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Legume si creveti la wok
Legume si creveti la wok
3 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Vegetalian sau Vegetarian - Dieta sau stil de viata? Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează