Gulas de porc

Gulas de porc

 
Ingrediente:

2 kg carne de porc cu sl?nin?
1 kg ceap?
1 lingur? bulion
piper
foi de dafin
sare

 
Mod de preparare:
Se taie carnea buc??i nu prea mari, se spal? ?i se pune în crati??. Ceapa se taie nu foarte m?runt ?i se pune deasupra. Se pune ap? cât s? cuprind? carnea, se adaug? sare, foi de dafin.
Piperul se pune mai la urm?. Se las? s? fiarb? în?bu?it pân? scade apa. Se las? s? se rumeneasc? în continuare în gr?simea care se tope?te, se amestec? din când în când, s? nu se lipeasc?.
Atunci ...
R Restaurante de Lux

Comentarii

Punctează această reţetă:

03/01/2014

O voi incerca in magazinul meu de preparate culinare , poate adaug si putina smintina

(0) (0) abuz
26/08/2013

Superba!!!

(0) (0) abuz
13/06/2013

Reteta de copii

(0) (0) abuz
14/11/2012

Excelenta papitza :)

(0) (0) abuz



+