Iata , pohta ce-am pohtit eu azi. Tocanita de porc cu ceapa multa si mamaliguta. Nasa e de vina :). Cand e gravida, imi face pofte mie. La primul bebe, cu cartofi copti si zeama de varza, acum cu tocanita. Sa vedem ce urmeaza :-D.
Am avut
3 felii de ceafa, pregatite pentru gratar dar le-am schimbat destinatia. Le-am taiat bucati si le-am pus intr-o cratita in care calisem in prealabil
3 cepe taiate si
2 linguri de pastade ardei. Am calit si carnea 5 minute, apoi am adaugat
o cana cu apasi am lasat sa fiarba acoperit, 20 de min. Apa a scazut, dar carnea nu era gata, asa ca am mai adaugat
o cana apa fierbinte si am lasat inca 10-15 min, apoi am adaugat o lingura de mustar cu bobite sparte. Si cam atat! Merge de minune cu mamaliguta si muraturi acrisoare. Pofta!