4 rasoale de porc(carne macra).
2 kg de cartofi.
2 ardei grasi rosii.
3-4 cepe rosii.
2-3 morcovi.
2 radacini de pastarnac.
2 radacini de patrunjel.
1 legatura de marar.
5-6 cateii de usturoi tocati marunt.
sare,piper proaspat macinat, un praf de menta uscata, un praf de tarhon uscat.
Carnea se taie bucatele si o calim in 2-3 linguri de ulei de masline extravirgin.Adaugam in carnea calita,ceapa taiata foarte mic,legumele taiate,usturoiul taiat sau zdrobit,le calim cateva minute dupa care adaugam cartofii taiati cubulete.Potrivim de sare,vegeta,piper proaspat macinat,un praf de menta,un praf de tarhon, punem o cana de apa si dam cratita la cuptor pentru cel putin 50-60 minute sa scada bine. Cand servim mancarea, presaram pe deasupra marar proaspat tocat.
Pofta buna!
Comentarii:
Si ................ niciun pic de pasta de tomate , sau suc de rosii , ceva ?