Pt inceput,acoperim fundul unei tigai cu putin ulei,lasam sa se incinga bine si punem bucatile de carne taiate mici si le calim pe o parte si pe cealalata. Scoatem apoi carnea si punem ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul.
Cand cepa s-a rumenit,adaugam boia dupa gust,apoi punem inapoi si bucatile de carne,amestecand incontinuu.Apoi,adugam si cele 2 cani de apa,punem frunzele ede dafin,piperul boabe si acoperim cu un capac si lasam sa fiarba.La primul clocot adaugam si bulionul.
Se lasa la foc mic sa fiarba inabusit,acoperit cu un capac pana ce carnea este gata.Daca mai este nevoie puteti completa cu apa,de preferabil calda ca sa nu se inceteze fierberea.Spre final adaugam si usturoiul taiat felii subtiri.Personal am ales sa il pisez.Apoi punem si cimbru dupa gust.Mai lasam sa se impreieteneasca cateva minute.
Am modificat un pic reteta adaugand morcov si praz in acelasi timp cu ceapa si ardeiul, iar impreuna cu carnea dupa ce am calit-o am adaugat vinete si dovlecel verde. Am facut un piure taranesc cu unt, cascaval, marar, patrujel si condiment. Am folosit numai ulei de masline . A iesit traznet. Pofta buna.
Comentarii (85):
Super
O.K. !!!
Super site!
Cate boabe de piper sa punem.si sare,cat si cand sa o punem :D ?O incerc chiar acum
Inca nam incercato bunicamea o va face maine
Foarte buna....
Foarte buna reteta.
Am gatit aceasta reteta.este foarte buna.mersi
Am modificat un pic reteta adaugand morcov si praz in acelasi timp cu ceapa si ardeiul, iar impreuna cu carnea dupa ce am calit-o am adaugat vinete si dovlecel verde. Am facut un piure taranesc cu unt, cascaval, marar, patrujel si condiment. Am folosit numai ulei de masline . A iesit traznet. Pofta buna.
Mam cacat diaree de l asta