Tochitura cu carne de porc
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
-
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
-
Linte cu pulpa de porc
-
Orez cu fasole roșie și piept de porc afumat: un fel de mâncare tipic bucătăriei cubaneze
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
Pt inceput,acoperim fundul unei tigai cu putin ulei,lasam sa se incinga bine si punem bucatile de carne taiate mici si le calim pe o parte si pe cealalata. Scoatem apoi carnea si punem ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul.
Cand cepa s-a rumenit,adaugam boia dupa gust,apoi punem inapoi si bucatile de carne,amestecand incontinuu.Apoi,adugam si cele 2 cani de apa,punem frunzele ede dafin,piperul boabe si acoperim cu un capac si lasam sa fiarba.La primul clocot adaugam si bulionul.
Se lasa la foc mic sa fiarba inabusit,acoperit cu un capac pana ce carnea este gata.Daca mai este nevoie puteti completa cu apa,de preferabil calda ca sa nu se inceteze fierberea.Spre final adaugam si usturoiul taiat felii subtiri.Personal am ales sa il pisez.Apoi punem si cimbru dupa gust.Mai lasam sa se impreieteneasca cateva minute.
Etapa 4
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
15/11/2016
Cate boabe de piper sa punem.si sare,cat si cand sa o punem :D ?O incerc chiar acum
am gătit această rețetă
15/04/2015
Am modificat un pic reteta adaugand morcov si praz in acelasi timp cu ceapa si ardeiul, iar impreuna cu carnea dupa ce am calit-o am adaugat vinete si dovlecel verde. Am facut un piure taranesc cu unt, cascaval, marar, patrujel si condiment. Am folosit numai ulei de masline . A iesit traznet. Pofta buna.
am gătit această rețetă