Petitchef

Tochitura cu carne de porc

Felul principal
4 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Etapa 1 - Tochitura cu carne de porc
    Pt inceput,acoperim fundul unei tigai cu putin ulei,lasam sa se incinga bine si punem bucatile de carne taiate mici si le calim pe o parte si pe cealalata. Scoatem apoi carnea si punem ceapa tocata marunt impreuna cu ardeiul.
  • Etapa 2 - Tochitura cu carne de porc
    Cand cepa s-a rumenit,adaugam boia dupa gust,apoi punem inapoi si bucatile de carne,amestecand incontinuu.Apoi,adugam si cele 2 cani de apa,punem frunzele ede dafin,piperul boabe si acoperim cu un capac si lasam sa fiarba.La primul clocot adaugam si bulionul.
  • Etapa 3 - Tochitura cu carne de porc
    Se lasa la foc mic sa fiarba inabusit,acoperit cu un capac pana ce carnea este gata.Daca mai este nevoie puteti completa cu apa,de preferabil calda ca sa nu se inceteze fierberea.Spre final adaugam si usturoiul taiat felii subtiri.Personal am ales sa il pisez.Apoi punem si cimbru dupa gust.Mai lasam sa se impreieteneasca cateva minute.
  • Etapa 4 - Tochitura cu carne de porc
    Etapa 4


Poze

Tochitura cu carne de porc
Tochitura cu carne de porc - poza 2

Întrebări:




Comentarii (85):

doru, 17/01/2019

Super

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
Andrei, 22/09/2018

O.K. !!!

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
camiss, 25/12/2017

Super site!

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
15/11/2016

Cate boabe de piper sa punem.si sare,cat si cand sa o punem :D ?O incerc chiar acum

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/09/2016

Inca nam incercato bunicamea o va face maine

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
05/10/2015

Foarte buna....

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/09/2015

Foarte buna reteta.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
22/04/2015

Am gatit aceasta reteta.este foarte buna.mersi

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/04/2015

Am modificat un pic reteta adaugand morcov si praz in acelasi timp cu ceapa si ardeiul, iar impreuna cu carnea dupa ce am calit-o am adaugat vinete si dovlecel verde. Am facut un piure taranesc cu unt, cascaval, marar, patrujel si condiment. Am folosit numai ulei de masline . A iesit traznet. Pofta buna.

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
14/03/2015

Mam cacat diaree de l asta

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 9

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
Rulouri din carne porc cu sos de ciuperci
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
Cum să gătești o friptură de porc la cuptor?
4 porții
1 h 38 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
Cum să gătești un cotlet de porc în tigaie?
2 porții
17 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Linte cu pulpa de porc
Linte cu pulpa de porc
4 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.8 / 5

Articole conexe

Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat... „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează