Tochitura din organe de porc

Felul principal
6 porții
Ușor
40 min

Ingrediente

6

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 5
florin, 25/07/2020

Super tare

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
18/06/2017

Am facuto si eu o bunatate nota 10

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
10/08/2014

Mi-au ramas de la un gretar rinichi si ficat de vita si cotlet si ceafa de porc...a iesit o tochitura de senzatie...nu am avut cimbru dar am pus putin sovarf (oregano) cules in vacanta prin apropierea Rucar-ului, plus 2-3 frunze de dafin PS: FARA vegeta/delikat/etc

PS2: pt "atot cunascatorii in ale gatitului"comentatori de mai jos care nu au auzit de tochitura de organe (macelareasca) : daca nu stiti despe ce vorbiti nu va dati cu parerea aiurea, mai ales ca bucataria/gatitul nu sunt stiinte fixe. Gatesti ce iti place...si cum iti place.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
19/12/2013

Am incercat-o. E delicioasa, dar..... in loc de ficat, cred ca ar merge splina, pt a a avea aceeasi textura.

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
04/11/2013

Mancare sanatoasa nene nu jucarie

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
14/11/2017

Mare adevar grait-a gura ta. Sa fiew untr-un ceas bun ! Promit sa o fac cat mai curand !

(0) (0) abuz
22/10/2016

Delicioasa.

(0) (0) abuz
22/03/2015

Acum incerc reteta, apoi revin cu, comentarii

(0) (0) abuz
19/03/2015

Ceapa e mai bine tăiată solzișori subțiri. Ficatul 10 minute ținut în lapte rece înainte de a-l pune la prăjit și rinichii cu 2 ore înainte curățați tăiați bucăți și puși în apa cu oțet. Schimbat apa la o oră. În rest totul ok

(0) (0) abuz
10/01/2015

Cea mai tareeeee!!!

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 5



+