Rulouri de vinete la air fryer

Antreuri
2 porții
Foarte ușor
18 min

Iată o rețetă grozavă anti-risipă pentru a folosi vinetele: rulouri de vinete în friteuza cu aer! Am ales să le umplem cu mozzarella și piept de porc afumat, dar puteți încerca să le faceți și cu șuncă presată și parmezan. În mai puțin de 20 de minute, veți avea delicioase „involtini” de vinete, cu o crustă ușor crocantă și o umplutură fragedă. Faceți această rețetă urmând pașii de mai jos :-)


Ingrediente

2

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare12 min
Gătire6 min

Observații

Cât timp pot păstra rulourile de vinete ?

Aproximativ 2 zile la frigider, într-un recipient ermetic.

Ce pot folosi în loc de bacon?

Speck sau șuncă fiartă, coppa, răsfățați-vă!

Ce pot folosi în loc de mozzarella pentru a face rulouri de vinete ?

Orice brânză care se topește va fi potrivită, Comté, Scamorza, Emmental...

Ai nevoie de sare pentru a pregăti rulouri de vinete în friteuza cu aer?

Dacă folosiți piept de porc afumat ca umplutură, vă sfătuim să evitați sărarea pentru a preveni ca felul de mâncare să fie prea sărat.


Echipamente de gătit

friteuza cu aer

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Diana Lucia, 16/07/2024

Reteta este interesanta, dar in ea se mentioneaza ca este pentru 2 persoane. Cum asa? Impartim o vanata in trei si punem pe fieccare o felie de bacon (jambon, nu?) si mozarella. Atunci de ce avem nevoie de 6 felii de jambon? Si cum facem doua portii din 3 rulouri? Asta imi aminteste de bancul din copilarie unde eram intrebati cum se impart 3 paie la doi magari, apoi de cum se impart 2 paie la trei magari. Retreta se potriveste cu prima intrebare. Ramane de stabilit cine sunt magarii.

(0) (0) abuz



+