Ingrediente: 4 rulouri (4 cotlete de porc umplute cu carne de carnat si bine legate) 1 ceapă 200 ml vin alb 100 gr de ciuperci Ulei de măsline Sare Piper
Ingrediente: 8-10 felii carne de porc 6-8 ciuperci champignon cu tot cu codite 1 ardei gras rosu 2-3 fire patrunjel 100 g cascaval ras 2 catei de usturoi sare,...
Ingrediente: 2 fire de praz carne de porc slaba(felii) 20-25 g ridiche alba 1 lingura ulei Pt sos: 100 ml supa dashi 2 linguri sos de soia 4 linguri mirin(sau...
Luna Decembrie ne incarca emotional pe fiecare dintre noi, iar pentru gospodine este o luna in care trebuie sa-si arate iscusinta in ale gatitului. Cum traditia spune ca masa de Craciun sa fie cat mai bogata, bineinteles ca nu vor lipsi preparatele traditionale...
Ingrediente: pentru cca 25 nems : 1 praz 350 gr carne de porc tocata 1 morcov mare 1 lingura ulei de susan 3 linguri sos soia piper proaspat macinat 1/2...
Ingrediente: 8 bucati piept de pui( merge si vita, porc) 8 felii de sunca presata 8 felii de cascaval 2 oua 3 linguri de pesmet 6 linguri de faina3 lg susan...
Ok. Pozele nu-s prea dichisite, in ziua in care am gatit rulourile abia puteam sta in sus. Aveam de gand sa fac niste snitele dar m-am reorientat rapid spre altceva :) Aveam deja pregatite vreo 8 felii de pulpa de porc, batute ca pentru snitel, sara
Reteta este inscrisa in concursul Bloggospodina, gazduit de www.retetecalamama.ro Am folosit: o bucata de muschi de porc afumat (asa am avut eu in casa, in mod normal nu este obligatoriu sa fie muschi afumat), cateva felii de cascaval , puti
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...