Rulouri din carne de porc cu ciuperci si legume

Felul principal
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se bat feliile de carne, se sareaza si se pipereaza pe partea interioara. Intre timp se pregateste continutul: se taie marunt ciupercutele si coditele, se taie ardeiul gras si se rade cascavalul, se toaca patrunjelul, se adauga condimente dupa gust, se adauga putin ulei de masline pentru a omogeniza compozitia.
  • Se adauga compozitia pe feliile de carne si se ruleaza.
  • A avut mai multe ciupercute si mi-a mai ramas compozitie asa ca am umplut si cateva ciupercute.
  • Se introduce tava in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa pana se rumeneste carnea si scobitorile ies cu usurinta.
  • Pot fi consumate fara garnitura. Se recomanda impreuna cu un vin alb, demisec.

Punctează această reţetă

BBubulina44

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Iam am sa incerc

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bunisima

abuz

anonymous

D

abuz

anonymous

Excelent

abuz