Rulouri din carne de porc cu ciuperci si legume
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se bat feliile de carne, se sareaza si se pipereaza pe partea interioara. Intre timp se pregateste continutul: se taie marunt ciupercutele si coditele, se taie ardeiul gras si se rade cascavalul, se toaca patrunjelul, se adauga condimente dupa gust, se adauga putin ulei de masline pentru a omogeniza compozitia.
- Se adauga compozitia pe feliile de carne si se ruleaza.
- A avut mai multe ciupercute si mi-a mai ramas compozitie asa ca am umplut si cateva ciupercute.
- Se introduce tava in cuptorul incalzit in prealabil si se lasa pana se rumeneste carnea si scobitorile ies cu usurinta.
- Pot fi consumate fara garnitura. Se recomanda impreuna cu un vin alb, demisec.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Iam am sa incerc
am gătit această rețetă
anonymous
Bunisima
anonymous
D
anonymous
Excelent
Punctează această reţetă