Un preparat pe care ne place să îl facem pentru o duminică în familie: rulouri din carne porc cu ciuperci și servite cu orez. Aici rulourile noastre sunt din cotlet de porc, umplut cu carne de cârnați aromată după gusturile proprii, pe care apoi îl legați. Un preparat simplu, eficient și mai presus de toate care încântă pe toată lumea!
Aici am decis să le fierbem într-un sos de vin alb și apoi să adăugăm ciuperci.Explicațiile noastre, mai jos ↓
Cu ce să servim cu rulourile? Ne place să însoțim acest fel de mâncare cu orez basmati. Puteți alege și cartofi (fierți sau prăjiți la tigaie) sau paste (tip tagliatelle proaspete).
Există și alte rulouri? Aici am folosit rulouri de porc, dar există și rulouri din carne vițel.
Pot înlocui vinul alb? Nicio problemă! Puteți pune în schimb apă sau smântână de gătit. Cu toate acestea, știți că alcoolul vinului alb se evaporă în timpul gătirii.