Rulouri de carne cu praz

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Pt sos:

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min
  • Fiecare fir de praz se taie in patru
    Se ruleaza cu cate doua sau trei felii de carne de porc
  • Se prajesc pe ambele parti in 1 lingura de ulei,apoi se toarna sosul cu ingredientele de mai sus.Se pune capacul ,se lasa la fiert 5 min la foc mic.
  • Dupa ce s-au racit putin se taie si se serveste cu ridiche alba razuita si putin din sosul ramas.

Punctează această reţetă

PPoko

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

La fel cred si eu ca, sunt date prin pesmet..eu, ma gindesc ca , ar fii bune facute cu sunca de porc ,in loc de felii de carne de porc apoi rulate date prin ou crud si apoi prin pesmet si prajite in ulei cred, ca ar fii mai bune,parerea mea si eu, a-m sa incerc.

abuz

anonymous

Mie mi se pare ca sunt date prin pesmet. In rest este ok

abuz