Rulouri de vinete

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Vinetele se spala, se inlatura cotorul si se taie fasii lungi de 1 cm. Se presara sare pe ele si se lasa 30 minute, dupa care se preseaza usor sa iasa zeama.
- Se pun pe plita incinsa si se coc pe ambele parti. Morcovii se curata de coaja si se taie betisoare. Dovlecelul se taie betisoare, pastrand coaja.
- Intr-o tigaie punem la incins 3 linguri de ulei si prajim morcovul la foc mare pentru 3 minute. Adaugam si dovlecelul si amestecam, lasam pentru inca 3 minute.
- Condimentam cu sare si piper. Adaugam si o lingurita cu ierburi de provence. Se ia cate o felie de vanata, se pune o lingura de legume si rulam.
- Rulourile se pun intr-o tava unsa cu ulei. Deasupra fiecarui rulou asezam cate o feliuta de rosie. Dam la cuptor la foc mare (220 grade) pentru 30 minute.
- Servim cu sos EMILsau improvizam un sos din 2 rosii in care adaugam cateii de usturoi pisati. Si condimentam cu sare, piper si boia iute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: