Petitchef

Pulled pork

Pulled pork este in esenta este o halca mare de carne frecata bine cu tot felul de mirodenii si lasata la cuptor cel putin 6 ore. Se face incredibil de usor si nici nu trebuie multe ingrediente. Se scoate din cuptor si se rupe fasii cu 2 furculite si ... asta e partea cea mai grea din toata reteta:)

Felul principal
7 porții
10 min
6 ore
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

7

Preparare

  • Etapa 1 - Pulled pork
    Se amesteca: zaharul+ paprika+ sarea+sosul de gratar + apa.
  • Etapa 2 - Pulled pork
    Puneti spata de porc in acest amestec si frecati-o bine.
  • Etapa 3 - Pulled pork
    Apoi puneti-o intr-un vas de copt si turnati amestecul peste ea. Asezati frunzele de dafin pe carne.
  • Etapa 4 - Pulled pork
    Coaceti la 120° C timp de 6 - 7 ore. Stropiti regulat carnea cu sos astfel incat sa nu se usuce. Daca aveti un termometru de gatit, temperatura interiorul carnii ar trebui sa atinga 90° C.
  • Etapa 5 - Pulled pork
    Dupa gatire, carnea se sfarama cu ajutorul furculitei.
  • Etapa 6 - Pulled pork
    Puteti recupera sosul din tava de copt si il puteti servi cu carne.
  • Etapa 7 - Pulled pork
    Gata!

Observații:

Carnea : se poate folosi spata, ceafa sau orice alta bucata, care sa aiba si ceva grasime



Echipamente de gătit

Cuptor

Poze

Pulled pork
Pulled pork - poza 2
Pulled pork - poza 3
Pulled pork - poza 4

Întrebări:




Comentarii:

Diana, 22/08/2024

Carnea se lasa in marinada cel putin o zi, pentru a intra bine condimentele in carne si fragezire. Din950 gr macra..pana la sf ba ramane cu mult mai putina carne, pentru maxim 2,3 portii?nu7

(0) (0) Abuz
John_, 24/04/2018

1. Marinada este prea simpla. 2. Carnea se lasa cel putin 2 zile in frigider, in marinada. 3. Cel mai bine se coace pe un pat de ceapa, format din multe cepe taiate in sferturi care la final pot servi ca si garnitura, 4. Sosul rezultat va fi negru ca smoala, foarte inestetic si insuficient. Se pregateste un sos separat, de regula barbeque. Se serveste cu rondele de ceapa, cartofi copti, dulceata de ardei iute. 5. Prea lunga asteptarea pentru max. 650 gr de carne, fiindca atat va mai ramane, total insuficient pentru 7 portii.

(4) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2 h 20 m
Dificil
3.5 / 5
Rețetă Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
20 porții
22 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Negresa vegana
Negresa vegana
8 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri de vinete la air fryer
Rulouri de vinete la air fryer
2 porții
18 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează