Pulled pork

Felul principal
7 porții
Foarte ușor
6 h 10 m

Pulled pork este in esenta este o halca mare de carne frecata bine cu tot felul de mirodenii si lasata la cuptor cel putin 6 ore. Se face incredibil de usor si nici nu trebuie multe ingrediente. Se scoate din cuptor si se rupe fasii cu 2 furculite si ... asta e partea cea mai grea din toata reteta:)


Ingrediente

7

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire6 ore


Observații

Carnea : se poate folosi spata, ceafa sau orice alta bucata, care sa aiba si ceva grasime


Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Diana, 22/08/2024

Carnea se lasa in marinada cel putin o zi, pentru a intra bine condimentele in carne si fragezire. Din950 gr macra..pana la sf ba ramane cu mult mai putina carne, pentru maxim 2,3 portii?nu7

(0) (0) abuz
John_, 24/04/2018

1. Marinada este prea simpla. 2. Carnea se lasa cel putin 2 zile in frigider, in marinada. 3. Cel mai bine se coace pe un pat de ceapa, format din multe cepe taiate in sferturi care la final pot servi ca si garnitura, 4. Sosul rezultat va fi negru ca smoala, foarte inestetic si insuficient. Se pregateste un sos separat, de regula barbeque. Se serveste cu rondele de ceapa, cartofi copti, dulceata de ardei iute. 5. Prea lunga asteptarea pentru max. 650 gr de carne, fiindca atat va mai ramane, total insuficient pentru 7 portii.

(4) (0) abuz



+