Linte cu pulpa de porc

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
2 h 15 m

O farfurie de linte pe zi asigura energie organismului. Noi am facut linte cu pulpa de porc, o mancare hranitoare, mai ales cand este frig. Va ajutam sa faceti aceasta reteta si va punem la dispozitie materialul video de mai jos ;-)


Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire2 ore

  • Linte cu pulpa de porc - Preparare etapa 1Intr-o cratita puneti bucatile de carne de porc, ceapa intreaga (sau taiati in 2) si acoperiti cu apa. Aduceti la fiebere, indepartati spuma care s-a format si lasati pe foc timp de 1 ora.
  • Linte cu pulpa de porc - Preparare etapa 2Intr-o alta cratita, puneti lintea, morcovul taiat in bucati mici, jumatatea de ceapa taiata grosier si buchetul garni. Puneti sare, piper si acoperiti cu apa. Aduceti la fierbere si gatiti timp de 25 de minute la foc mediu.
  • Linte cu pulpa de porc - Preparare etapa 3Imediat ce timpul de gatire al carnii s-a terminat, recuperati un polonic de supa si puneti-o deoparte. Scurgeti carnea si ceapa.
  • Linte cu pulpa de porc - Preparare etapa 4De asemenea, scurgeti lintea si scoateti buchetul garni. Puneti carnea si lintea scurse intr-o cratita mare, adaugati supa rezervata si amestecati.
  • Linte cu pulpa de porc - Preparare etapa 5Gatiti 25 minute la foc mediu-mic.
  • Linte cu pulpa de porc - Preparare etapa 6Gata!

Observații

Carnea de porc: Aveti posibilitatea sa utilizati alte bucati de carne, cum ar fi ciolan.



Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

fp, 27/08/2022

Ce este in buchetul de garni?

(0) (0) abuz
Lixandra, 27/08/2022

Pare o reteta sanatoasa dar e o prostie sa pui lintea la fiert cu apa si sa arunci zeama de la carne , se fierbe mai intai carnea si apoi zeama de la ea se foloseste la linte , in felul asta nu arunci tot gustul mancarii .

(1) (0) abuz



+