Pastravi rasol cu sos maitre d'hotel
Am inceput sa avem in meniu macar o data pe saptamana peste. Intr-o carte de bucate mai batrana decat mine am gasit aceasta reteta. Se face repede si este delicioasa! In reteta este specficat "vas special pentru peste" si cum nu am avut, m-am descurcat cu o oala pentru paste.
Ingrediente
2
Sos:
Preparare
Preparare10 min
Gătire8 min
- Se curata si taie morcovul si ceapa. Se pun la fiert in apa cu sare si cele doua linguri de otet.
Cand apa a fiert, se scufunda gratarul cu peste. - Se lasa sa fiarba la foc mic 8 minute si apoi se lasa sa se raceasca in apa in care au fiert.
Se servesc cu cartofi fierti taiati in bucati mici si cu sos maitre d'hotel. - Sosul: Se topeste untul si se ia de pe foc. Apoi se adauga sucul de lamaie si se bate repede cu ajutorul unui tel. Se potriveste de sare si piper. Se adauga patrunjelul taiat marunt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte gustos merita incercat.
anonymous
Superba si buna de regim, oricare ar fi el. Mciiiiiii
anonymous
Este delicios si sanatos si usor de facut
anonymous
Bunnnn, maine fac si eu!
anonymous
Super
anonymous
Foarte bine arata
anonymous
Strong
anonymous
EXCELENT!COMENTARIU ABSOLUT.
anonymous
Super reteta
anonymous
Gustoasa....
Punctează această reţetă