Pastravi rasol cu sos maitre d'hotel
Am inceput sa avem in meniu macar o data pe saptamana peste. Intr-o carte de bucate mai batrana decat mine am gasit aceasta reteta. Se face repede si este delicioasa! In reteta este specficat "vas special pentru peste" si cum nu am avut, m-am descurcat cu o oala pentru paste.
Ingrediente
2
Sos:
Rețete inrudite
-
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
-
Morcovi în sos de miere și clementine
-
Sos chimichurri: sosul perfect pentru fripturile și grătarele dvs.
-
Salata de castraveti cu sos de iaurt
Preparare
Preparare10 min
Gătire8 min
- Se curata si taie morcovul si ceapa. Se pun la fiert in apa cu sare si cele doua linguri de otet.
Cand apa a fiert, se scufunda gratarul cu peste. - Se lasa sa fiarba la foc mic 8 minute si apoi se lasa sa se raceasca in apa in care au fiert.
Se servesc cu cartofi fierti taiati in bucati mici si cu sos maitre d'hotel. - Sosul: Se topeste untul si se ia de pe foc. Apoi se adauga sucul de lamaie si se bate repede cu ajutorul unui tel. Se potriveste de sare si piper. Se adauga patrunjelul taiat marunt.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: