Pastravi rasol cu sos maitre d'hotel

Felul principal
Foarte ușor
18 min

Am inceput sa avem in meniu macar o data pe saptamana peste. Intr-o carte de bucate mai batrana decat mine am gasit aceasta reteta. Se face repede si este delicioasa! In reteta este specficat "vas special pentru peste" si cum nu am avut, m-am descurcat cu o oala pentru paste.

Ingrediente

2

Sos:

Preparare

Preparare10 min
Gătire8 min
  • Se curata si taie morcovul si ceapa. Se pun la fiert in apa cu sare si cele doua linguri de otet.
    Cand apa a fiert, se scufunda gratarul cu peste.
  • Se lasa sa fiarba la foc mic 8 minute si apoi se lasa sa se raceasca in apa in care au fiert.
    Se servesc cu cartofi fierti taiati in bucati mici si cu sos maitre d'hotel.
  • Sosul: Se topeste untul si se ia de pe foc. Apoi se adauga sucul de lamaie si se bate repede cu ajutorul unui tel. Se potriveste de sare si piper. Se adauga patrunjelul taiat marunt.

Punctează această reţetă

MMagieinfarfurie

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Foarte gustos merita incercat.

abuz

anonymous

Superba si buna de regim, oricare ar fi el. Mciiiiiii

abuz

anonymous

Este delicios si sanatos si usor de facut

abuz

anonymous

Bunnnn, maine fac si eu!

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Foarte bine arata

abuz

anonymous

Strong

abuz

anonymous

EXCELENT!COMENTARIU ABSOLUT.

abuz

anonymous

Super reteta

abuz

anonymous

Gustoasa....

abuz
  • pagina 1 / 2