Curățăm legumele. Cartofii se pun separat la fiert în apă rece cu un praf de sare pentru 15 minute.
Punem la fiert morcovii tăiați felii cu ceapa tăiată în sferturi, iar felia de țelina întreagă. După 15 minute de fiert legumele adăugăm boabele de piper și foaia de dafin și mai lăsăm 5 minute.
După alte 5 minute adăugăm un praf de sare și 2 linguri de oțet (oțetul face ca peștele să nu se destrame în timpul fierberii).
Adăugăm peștele și lăsăm să fiarbă pentru 10 minute la foc mic. Servim imediat cu garnitura preferată, dar cea mai indicată sunt cartofii natur.
Reteta este foarte buna dar pestele si legumele se fac la abur apoi se poate face un sos de usturoi cu patrunjel castraveti brocoli...vitaminele raman in produse si acestea au un gust deosebit
Comentarii (17):
Foarte sanatos meniu
Reteta este foarte buna dar pestele si legumele se fac la abur apoi se poate face un sos de usturoi cu patrunjel castraveti brocoli...vitaminele raman in produse si acestea au un gust deosebit
Delicios
Este perfecta reteta si delicos rasolul de cod!!!
F,bun,sanatos
Felicitari,o reteta ffff frumoasa si exacta... bravo...
Yammy thank you
Excelent!!!!!!!,sanatos!
Foarte bung si gustos
Forte buna