Pește rasol

Pește rasol
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Cu garnitura de cartofi natur

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Curățăm legumele.
    Cartofii se pun separat la fiert în apă rece cu un praf de sare pentru 15 minute.

    Punem la fiert morcovii tăiați felii cu ceapa tăiată în sferturi, iar felia de țelina întreagă.
    După 15 minute de fiert legumele adăugăm boabele de piper și foaia de dafin și mai lăsăm 5 minute.

    După alte 5 minute adăugăm un praf de sare și 2 linguri de oțet (oțetul face ca peștele să nu se destrame în timpul fierberii).

    Adăugăm peștele și lăsăm să fiarbă pentru 10 minute la foc mic.
    Servim imediat cu garnitura preferată, dar cea mai indicată sunt cartofii natur.

    Poftă bună!

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Foarte sanatos meniu

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Reteta este foarte buna dar pestele si legumele se fac la abur apoi se poate face un sos de usturoi cu patrunjel castraveti brocoli...vitaminele raman in produse si acestea au un gust deosebit

abuz

anonymous

Delicios

abuz

anonymous

Este perfecta reteta si delicos rasolul de cod!!!

abuz

anonymous

F,bun,sanatos

abuz

anonymous

Felicitari,o reteta ffff frumoasa si exacta... bravo...

abuz

anonymous

Yammy thank you

abuz

anonymous

Excelent!!!!!!!,sanatos!

abuz

anonymous

Foarte bung si gustos

abuz

anonymous

Forte buna

abuz
  • pagina 1 / 2