Petitchef

Peste delicios cu legume

Medicii incurajeaza consumul saptamanal de peste, o sursa bogata de acizi grasi esentiali Omega3, proteine si fier. Restul de vitamine si minerale ti le poti asigura din legume. Cu cat mai multe, cu atat mai bine! Asa ca, un preparat pe baza de peste insotit de o salata bogata este reteta ideala pentru un pranz sau cina sanatoasa si satioasa.

Felul principal
2 porții
30 min
30 min
Ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Etapa 1 - Peste delicios cu legume
    Se taie pestele in bucati mari egale ~4 buc si se pun la marinat pentru 10 minute intr-un bol cu toate ingredientele mentionate mai sus la „Necesar peste”. Se incinge cuptorul pentru 15 minute la 220 C. Se topeste intr-o tigaie untul KOLIBA peste care se adauga bucatile de peste cu toata zeama din marinata, se calesc pana cand zeama dispare aproape in totalitate din tigaie.
    Legumele se spala si se curata dupa care se taie fasii (julienne). Se adauga toate ingredientele (fara salata mixta) intr-o tigaie mare cu ulei de struguri. Se calesc in unt KOLIBA, cu capac pentru ~15 minute pana se inmoaie si zeama se ingroasa.
    Se servesc legumele cu pestele proaspat si garnitura de salata mixta cu susan negru presarat deasupra.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Kebab de dovlecel cu un sos asiatic delicios și picant
Kebab de dovlecel cu un sos asiatic delicios și picant
2 porții
38 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crochete de pește cu lămâie
Crochete de pește cu lămâie
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează