Orezul se spala bine se scurge de apa si se pune la fiert intr-o craticioara cu apa pana se umfla putin, nu trebuie fiert bine. Se toaca ceapa marunt si se caleste in doua linguri de ulei cand sa inmuiat se adauga, ardeiul tocat si el fideluta, morcovul de taie cubulete si se caleste si el cu ceapa si ardeiul.
Cand sau inmuiat toate se adauga si rosiile taiate cubulete cu sos cu tot si apoi se amesteca cu orezul fiert pe jumatate se pune curry si piper dupa gust, se condimenteaza dupa preferinta fiecaruia.
Intr-o tava mai inalta se pune compozitia de orez cu ceapa, ardei, morcov iar deasupra se pune pestele condimentat cu sare si piper.
Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 30-40 minute, se va rumeni frumos pestele, va avea o crusta placuta si un gust divin.
Comentarii:
Si vinul unde se pune in reteta?? Sau se bea??
Super
Gustos...!!!
Excelent....!!!!!!!!!