Petitchef

Peste cu legume la cuptor

Felul principal
8 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se curata pestele si se taie in rondele. Se sareaza si se pune deoparte pana cand se pregatesc si leguemele.Se curata morcovii, patrunjelul si ceapa, dupa care se taie in rondele.
  • La fel se procedeaza si cu rosiile.Usturoiul se taie fasiute .Se unge o tava cu ulei, dupa care se aseaza rondelele de morcovi.Deasupra se aseaza rondelelel de peste.
  • Printre rondelelele de peste se aseaza patrunjelul,
    iar mai apoi ceapa si usturoiul.In acest moment se toarna apa, uleiul, sucul de rosii, zeama de lamaie si vinul. Se sareaza si se adauga boabele de piper.
  • Se acopera fiecare bucata de peste cu cate o felie de rosie.Se acopera tava cu o folie de aluminiu, dupa care se da la cuptor pentru 20 de minute.
  • Dupa aceasta perioada, se da jos folia si se mai tine pentru alte 20 de minute.Se serveste ca atare cu garnitura din leguemele din tava sau se mai poate adauga ca si garnitura, cartofi natur.


Poze

Peste cu legume la cuptor
Peste cu legume la cuptor - poza 2
Peste cu legume la cuptor - poza 3
Peste cu legume la cuptor - poza 4
Peste cu legume la cuptor - poza 5
Peste cu legume la cuptor - poza 6
Peste cu legume la cuptor - poza 7
Peste cu legume la cuptor - poza 8
Peste cu legume la cuptor - poza 9
Peste cu legume la cuptor - poza 10
Peste cu legume la cuptor - poza 11
Peste cu legume la cuptor - poza 12
Peste cu legume la cuptor - poza 13
Peste cu legume la cuptor - poza 14

Întrebări:




Comentarii:

rosala ceci
rosala ceci, 05/02/2013

Ok

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Crochete de pește cu lămâie
Crochete de pește cu lămâie
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gradina de paste (humus si legume mici)
Gradina de paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează