Se scot maruntaiele pestelui si se spala foarte bine,in cazul in care pestele este cu solzi se curata foarte bine cu un cutit in sensul invers al solzilor. Dupa ce a fost spalat peste cu apa rece(daca este apa calda i se decojeste pielea)se taie rosiile in felii subtiri si morcovul la fel.Se condimenteaza dupa gust,se pun rosiile si morcovii in burta si se stoarce jumatate de lamaie peste el. Se pune pestele intr-o foaie de staniol si inainte de a se impacheta se adauga si unt in felii subtiri(4).Impachetarea se face in asa fel incat sa fie cu marginea in sus sa nu curga sosul. Se baga la cuptor,prealabil incins,la foc mediu circa 50 min. Legumele se fierb 15 min dupa care se scurg de apa si intr-o tigaie cu restul de unt se lasa putin la rumenit si se condimeanta cu sare,piper si boia. Pofta buna!
Comentarii:
Am sa incerc chir acum.
Ok buna
Super o sal incerc si eu pupici
Imi place foqarte mult pestele**-din nefericire nu stiu sa l mananc frumos
asa ca in afara casei imi refuz bucuria de a manca peste