Petitchef

Peste la cuptor in staniol cu legume

Felul principal
4 porții
20 min
1 oră
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se scot maruntaiele pestelui si se spala foarte bine,in cazul in care pestele este cu solzi se curata foarte bine cu un cutit in sensul invers al solzilor.
    Dupa ce a fost spalat peste cu apa rece(daca este apa calda i se decojeste pielea)se taie rosiile in felii subtiri si morcovul la fel.Se condimenteaza dupa gust,se pun rosiile si morcovii in burta si se stoarce jumatate de lamaie peste el.
    Se pune pestele intr-o foaie de staniol si inainte de a se impacheta se adauga si unt in felii subtiri(4).Impachetarea se face in asa fel incat sa fie cu marginea in sus sa nu curga sosul.
    Se baga la cuptor,prealabil incins,la foc mediu circa 50 min.
    Legumele se fierb 15 min dupa care se scurg de apa si intr-o tigaie cu restul de unt se lasa putin la rumenit si se condimeanta cu sare,piper si boia.
    Pofta buna!


Poze

Peste la cuptor in staniol cu legume
Peste la cuptor in staniol cu legume - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

29/12/2013

Am sa incerc chir acum.

(0) (0) Abuz
26/10/2013

Ok buna

(0) (0) Abuz
30/09/2013

Super o sal incerc si eu pupici

(0) (0) Abuz
23/07/2013

Imi place foqarte mult pestele**-din nefericire nu stiu sa l mananc frumos
asa ca in afara casei imi refuz bucuria de a manca peste

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Quiche cu legume și bacon - nebunia gusturilor
Quiche cu legume și bacon - nebunia gusturilor
4 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Flan cu legume - farfuria pentru toata familia
Flan cu legume - farfuria pentru toata familia
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează