Petitchef

Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor

Felul principal
2 porții
15 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Pestele se tine in apa la desarat de la 2 ore pana la o noapte intreaga , in functie de cat de sarat este pestele , dar mai ales in functie de cat de sarat va place sa mancati.
  • A tinut carasul la desarat cca 3 ore. Dupa ce se scoate de la desarat,se spala si se lasa la scurs,la zvantat intr-o strecuratoare.
  • Separat se curata conopida si se desface in buchetele mici .Cartofii si morcovii se spala,se taie rondele si se fierb impreuna cu conopida in 100 ml vin si apa in care se adauga un varf de lingurita de sare.Eu am avut in frigider conopida gata fiarta si a fost astfel binevenita.
  • Merele se curata de coaja,se scot cotoarele si semintele si se taie rondele. Patrunjelul se spala si se toaca marunt.Usturoiul se curata si se taie felii.Lamaia se spala si se taie rondele.
  • Merele se curata de coaja,se scot cotoarele si semintele si se taie rondele. Patrunjelul se spala si se toaca marunt.Usturoiul se curata si se taie felii.Lamaia se spala si se taie rondele.
  • Pe fiecare bucata de peste se aseaza o rondea de mar ,felii de cartof, felii de morcov,o rondea de lamaie,buchetele de conopida ,felii de usturoi. Se condimenteaza dupa gust,se presara patrunjel tocat,se stropeste cu ulei ,se impacheteaza ca un plic si se aseaza in tava. Cu fiecare pestisor se procedeaza la fel si se introduce la cuptor pentru 20-25 de minute.


Poze

Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor
Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
Gratin de peste, o reteta simpla si usoara
6 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Crochete de pește cu lămâie
Crochete de pește cu lămâie
6 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa super cremoasa de legume la thermomix
Supa super cremoasa de legume la thermomix
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
Chiftele cu legume coapte, nu prăjite!
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.4 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Supa-enciclopedia culinara! Supa-enciclopedia culinara!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează