Peste cu cartofi natur si sos de iaurt
Ingrediente
4
Preparare
Preparare40 min
Gătire30 min
- Punem cartofii la fiert in apa cu sare.Pregatim mai intai sosul din iaurt si verdeturi + plicul de "Let's dip verdeata" si il dam la frigider pana in momentul servirii, ca sa se intrepatrunda aromele.
- Taiem pestele bucati si il dam prin faina si le prajim in ulei incins, la foc mediu, pana capata o culoare aurie. Cand sunt gata,le scoatem si le punem pe o hartie absorbanta.
- Scurgem cartofii fierti de apa, ii punem in farfurie si presaram putina verdeata peste ei.Peste pestele prajit se stoarcea zeama de lamaie. Se serveste cu sosul de iaurt, pe care il turnam peste cartofii natur.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
FORTE BUN
anonymous
Bun.....