Peste cu sos de hrean si rosii

Ingrediente
2
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Se curata, se spala si se scurge bine pestele dupa care se sareaza, se condimenteaza cu piper si cimbru. Se prajeste pe ambele parti pe tigaia unsa. Intre timp, se opareste rosia, se curata de pielita si de seminte si se toaca foarte marunt. Se pun intr-un bol hreanul, zeama de lamaie, iaurtul(smantana), un praf de piper, rosia si mararul verde si se amesteca bine. Sosul este destul de picant, insa merge foarte bine la peste sau chiar pui, vitel.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
merceleo,
10/03/2014
E bun oricum! Cu peste oceanic (pt. ca nu are oase) e cel mai bun!
am gătit această rețetă
02/09/2014
Hrean la conserva?!
Oare cum faci sa tai rosia bucatele dupa ce ai scos (cum???) semintele?!

11/03/2014
Se poate pregati orice fel de peste,vreau s-o pregatesc,este apetisanta,merita