Peste cu sos de hrean si rosii

Peste cu sos de hrean si rosii
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min
  • Se curata, se spala si se scurge bine pestele dupa care se sareaza, se condimenteaza cu piper si cimbru. Se prajeste pe ambele parti pe tigaia unsa. Intre timp, se opareste rosia, se curata de pielita si de seminte si se toaca foarte marunt. Se pun intr-un bol hreanul, zeama de lamaie, iaurtul(smantana), un praf de piper, rosia si mararul verde si se amesteca bine. Sosul este destul de picant, insa merge foarte bine la peste sau chiar pui, vitel.
TeoBucatarTeoBucatar

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
merceleo, 10/03/2014

E bun oricum! Cu peste oceanic (pt. ca nu are oase) e cel mai bun!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
06/12/2015

De ce "2 bucati file peste" si nu "doua fileuri de peste"? Suna mai frumos!

(0) (0) abuz
06/12/2015

Mai bine le mixezi o să iasă un sos bun.

(0) (0) abuz
02/09/2014

Buna ,de incercat

(0) (0) abuz
02/09/2014

Hrean la conserva?!
Oare cum faci sa tai rosia bucatele dupa ce ai scos (cum???) semintele?!

(0) (1) abuz
john_p2014
john_p2014, 02/09/2014

Cred ca la acel sos ar merge si un picutz de usturoi,nu ?

(0) (0) abuz
02/09/2014

Ingenios si traditional, bucuros de idee.

(0) (0) abuz
13/03/2014

Delicios

(0) (0) abuz
11/03/2014

Fbun

(0) (0) abuz
11/03/2014

Se poate pregati orice fel de peste,vreau s-o pregatesc,este apetisanta,merita

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3