Peste cu sos de hrean si rosii

Peste cu sos de hrean si rosii
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3
merceleo, 10/03/2014

E bun oricum! Cu peste oceanic (pt. ca nu are oase) e cel mai bun!

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
06/12/2015

De ce "2 bucati file peste" si nu "doua fileuri de peste"? Suna mai frumos!

(0) (0) abuz
06/12/2015

Mai bine le mixezi o să iasă un sos bun.

(0) (0) abuz
02/09/2014

Buna ,de incercat

(0) (0) abuz
02/09/2014

Hrean la conserva?!
Oare cum faci sa tai rosia bucatele dupa ce ai scos (cum???) semintele?!

(0) (1) abuz
john_p2014
john_p2014, 02/09/2014

Cred ca la acel sos ar merge si un picutz de usturoi,nu ?

(0) (0) abuz
02/09/2014

Ingenios si traditional, bucuros de idee.

(0) (0) abuz
13/03/2014

Delicios

(0) (0) abuz
11/03/2014

Fbun

(0) (0) abuz
11/03/2014

Se poate pregati orice fel de peste,vreau s-o pregatesc,este apetisanta,merita

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 3



+