Peste in sos de rosii cu vin

Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Pestele se eviscereaza, se spala, se portioneaza se sterge bine cu un prosop curat, se condimenteaza pe toate partile si se da la rece. Rosiile se oparesc in apa clocotita, se lasa cateva minute apoi se decojesc.
  • Ceapa taiata rondele sau julien se caleste in ulei incins, se adauga rosiile mixate, foile de dafin si condimentele. Se lasa sa fiarba 5 minute dupa care se adauga si pasta de tomate..
  • Dupa ce scade si se formeaza un sos mai gros se pun si feliile de lamaie. Se aseaza pestele intr-o tava adanca, se pune usturoiul tocat si deasupra se varsa sosul de rosii.
  • Se da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute si spre sfarsit se adauga si vinul. Se serveste cu patrunjel verde si binenteles un pahar de vin alb.

Punctează această reţetă

JJoujou

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: