Peste in sos de rosii cu vin
Ingrediente
6
Rețete inrudite
-
Sos de iaurt proaspat, ideal pentru salate, pește sau carne
-
Panini cu ton, sos de rosii si capere
-
Bărcuțe în stil pizza, umplute cu sos de roșii, șuncă și mozzarella
-
Chiftelute vegetariene de seitan in sos de rosii
Preparare
Preparare20 min
Gătire35 min
- Pestele se eviscereaza, se spala, se portioneaza se sterge bine cu un prosop curat, se condimenteaza pe toate partile si se da la rece. Rosiile se oparesc in apa clocotita, se lasa cateva minute apoi se decojesc.
- Ceapa taiata rondele sau julien se caleste in ulei incins, se adauga rosiile mixate, foile de dafin si condimentele. Se lasa sa fiarba 5 minute dupa care se adauga si pasta de tomate..
- Dupa ce scade si se formeaza un sos mai gros se pun si feliile de lamaie. Se aseaza pestele intr-o tava adanca, se pune usturoiul tocat si deasupra se varsa sosul de rosii.
- Se da la cuptor pentru aproximativ 20 de minute si spre sfarsit se adauga si vinul. Se serveste cu patrunjel verde si binenteles un pahar de vin alb.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!