Peste cu sos de rosii si masline
Ingrediente
8
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Se pun 4 linguri ulei de masline intr-o cratita pe foc, se adaug usturoiul si se prajete uor pentru 20 de secunde. Se scoate si se adauga ceapa tocata fin. Cand devine sticloasa se adauga pasta de tomate si se amesteca timp de 30 de secunde.
- Apoi adauga rosiile taiate si se fierb timp de 10-15 minute pana se ingroasa. Adaugati zaharul si condimentati cu sare si piper. Dati deoparte.
- Intr-o tava de cuptor puneti cele 3-4 linguri de ulei de masline ramase. Puneti bucatile de cod cu partea alba in sus si pielea jos. Turnati peste peste sosul de tomate si imprastiati maslinele fara samburi si taiate in felii.
- Se coace în cuptor timp de 10-15 minute pana cand carnea a devenit opaca. Se scoate din cuptor si se presara cu frunze de patrunjel tocat, inainte de servire.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Costel
Multumesc, o voi face azi !!
anonymous
Interesanta si cacofonia "Turnati peste peste", dar schimba gustul retetei!
Punctează această reţetă