Peste prajit cu sos de ciuperci

Felul principal
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Sosul de ciuperci:

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Pestele proaspat sau decongelat, se curata, se spala, se sterge cu hartie absorbanta.
  • Se portioneaza, bucatile se dau prin faina, se scutura sa se îndeparteze excedentul si se pun la prajit in ulei bine încins. Cand s-a rumenit si a fost patruns bine, se pun pe un platou cald.
  • Separat pregatim sosul de ciuperci cu praz. Prazul se spala, se curata si se taie rondele pe oblic, ciupercile se taie felii. Usturoiul se curata si se zdrobeste. Intr-o tigaie se pune ulei si se adauga ciupercile.
  • Cînd ciupercile s-au inmuiat, se adauga prazul si usturoiul zdrobit si mai calim putin.
  • La sfarsit se adauga smantana diluata cu zeama de ciuperci, in functie de cat este nevoie si se mai lasa 2 minute. Se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste alaturi de pestele prajit, presarand si patrunjelul tocat.

Punctează această reţetă

Sara_MikeSara_Mike

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

EmanuelaD

Foarte delicios ! Multumim pentru rețeta.

abuz