Peste prajit cu sos de ciuperci
Ingrediente
6
Sosul de ciuperci:
Preparare
Preparare15 min
Gătire30 min
- Pestele proaspat sau decongelat, se curata, se spala, se sterge cu hartie absorbanta.
- Se portioneaza, bucatile se dau prin faina, se scutura sa se îndeparteze excedentul si se pun la prajit in ulei bine încins. Cand s-a rumenit si a fost patruns bine, se pun pe un platou cald.
- Separat pregatim sosul de ciuperci cu praz. Prazul se spala, se curata si se taie rondele pe oblic, ciupercile se taie felii. Usturoiul se curata si se zdrobeste. Intr-o tigaie se pune ulei si se adauga ciupercile.
- Cînd ciupercile s-au inmuiat, se adauga prazul si usturoiul zdrobit si mai calim putin.
- La sfarsit se adauga smantana diluata cu zeama de ciuperci, in functie de cat este nevoie si se mai lasa 2 minute. Se condimenteaza cu sare si piper. Se serveste alaturi de pestele prajit, presarand si patrunjelul tocat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
E
EmanuelaD
Foarte delicios ! Multumim pentru rețeta.
Punctează această reţetă