Pastravi cu gutuie si cartofi la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • In vasul de la blender pus cimbru,patrunjel,sare,piper,praz,ulei si cu ajutorul blenderului facut o pasta verde: taiat legumele felii:
    uns tava cu ulei si am asezat pastravii condimentati cu sare,piper si boia dulce.In fiecare peste am pus cate un fir de tarhon.
  • Asezat feliile de cartofi,gutui si lamaie:
    Deasupra pensulat sosul verde, adaugat o ceasca cu apa si bagat in cuptorul preincalzit, copt pana s-au inmuiat cartofii(30 min).
  • Intre timp pregatit o salata de sfecla rosie :
    fiert sfecla(in coaja) in apa cu sare pana s-a inmuiat.Curatat-o de coaja.Taiat jumatati de rondele pe care pus intr-un castron.
  • Facut un sos din otet balsamic,ulei de masline,putin piper,maghiran uscat (as fi preferat proaspat-dar nu am)si sare .Pus dressingul peste sfecla si am servit salata cu peste.(Sfecla a fost de un rosu inchis si se vede cam neagra in poze arata mai bine in realitate!!!)

Punctează această reţetă

marrietteMarriette

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: