Pastrav la cuptor cu cartofi taranesti!

O reteta delicioasa si plina de arome si usor de realizat.
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Pastrav la cuptor simplu si rapid
-
Cartofi prăjiți la cuptor, rețeta clasică și de neratat
-
Cartofi spiralați la cuptor
-
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Preparare
Preparare20 min
Gătire40 min
Se curata pastravii bine , li se scot branhiile , se taie pe burta si li se scot maruntaiele si mai cu seama pielita aia neagra de pe interior se indeparteaza pentru ca este amara , se curata ceapa , ardeiul si se taie julien, se spala cartofi si se pun la fiert.
Se impaneaza pesti cu feliute de lamaie ,o feliuta de rosie , si o feliuta de unt se condimenteaza cu sare piper si rozmarin ,
Se face un pic din hartie de copt pe care se unde cu ulei se adauga pastravul si se toarna o lingura de vin alb sec.Se baga la rece pana sunt fierti carfoti.
Dupa ce sau fiert cartofi se curata de coaja .Intro tigaie mai adanca se caleste ceapa si ardeiul in unt apoi se adauga cartofi pentru a prinde si ei un pic de aroma si culoare.
Se incinde intre timp cuptorul la 180grade C si se baga pesti pentru 20 min.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: