Pastrav de somon cu cartofi la cuptor
Ingrediente
8
Preparare
Preparare1 oră
Gătire30 min
- Pestele se spala se curata, *eventual i-se indeparteaza capul si coada.Se freaca deasupra cu sare si piper, inauntru se unge prima data cu ulei de masline, iar verdeturile se toaca marunt, usturoul se preseaza sau toaca marunt si se amesteca cu 1-2 ls ulei, sare si piper.
- Acest amestes se introduce in interiorul pestelui.Cartofii fierti se curata de coaja si inca fierbinti se amesteca intr-un recipient cu ceva ulei de masline si sare.Pestele pregatit si cartofii se pun intr-un vas termorizant uns cu ceva unt.
- Deasupra pestelui se pun citeva felioare subtiri de unt si se introduce in cuptorul preincins la 200°C pentru ca 25-30 min.Se poate servii cu salata verde sau cu un sos la dorinta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super gustoasa! Bravo Laura!
am gătit această rețetă
anonymous
E pastrav, e somon sau e... ? Uleiul este 1 litru sau o lingura ?
anonymous
Pastrav somonat se numeste!
anonymous
O sa fac azi .cred ca e bun
anonymous
Bun
anonymous
Jlnic
anonymous
Buna
anonymous
Imi place mult aceasta reteta, si este usoara..ramine sa gustam...bravo...:)
anonymous
Super bun!!!
anonymous
Excelent!!!
Punctează această reţetă