Pastrav de somon cu cartofi la cuptor
Ingrediente
8
Rețete inrudite
-
Pastrav la cuptor simplu si rapid
-
Cum să gătești o friptură de somon la cuptor?
-
Tartă cu somon afumat cu aluat din cartofi
-
Cartofi umpluti cu somon
Preparare
Preparare1 oră
Gătire30 min
- Pestele se spala se curata, *eventual i-se indeparteaza capul si coada.Se freaca deasupra cu sare si piper, inauntru se unge prima data cu ulei de masline, iar verdeturile se toaca marunt, usturoul se preseaza sau toaca marunt si se amesteca cu 1-2 ls ulei, sare si piper.
- Acest amestes se introduce in interiorul pestelui.Cartofii fierti se curata de coaja si inca fierbinti se amesteca intr-un recipient cu ceva ulei de masline si sare.Pestele pregatit si cartofii se pun intr-un vas termorizant uns cu ceva unt.
- Deasupra pestelui se pun citeva felioare subtiri de unt si se introduce in cuptorul preincins la 200°C pentru ca 25-30 min.Se poate servii cu salata verde sau cu un sos la dorinta.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
02/06/2013
Imi place mult aceasta reteta, si este usoara..ramine sa gustam...bravo...:)