Pastrav de somon cu cartofi la cuptor

Felul principal
Foarte ușor
1 h 30 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare1 oră
Gătire30 min
  • Pestele se spala se curata, *eventual i-se indeparteaza capul si coada.Se freaca deasupra cu sare si piper, inauntru se unge prima data cu ulei de masline, iar verdeturile se toaca marunt, usturoul se preseaza sau toaca marunt si se amesteca cu 1-2 ls ulei, sare si piper.
  • Acest amestes se introduce in interiorul pestelui.Cartofii fierti se curata de coaja si inca fierbinti se amesteca intr-un recipient cu ceva ulei de masline si sare.Pestele pregatit si cartofii se pun intr-un vas termorizant uns cu ceva unt.
  • Deasupra pestelui se pun citeva felioare subtiri de unt si se introduce in cuptorul preincins la 200°C pentru ca 25-30 min.Se poate servii cu salata verde sau cu un sos la dorinta.

Punctează această reţetă

Laura S.Laura S.

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Super gustoasa! Bravo Laura!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E pastrav, e somon sau e... ? Uleiul este 1 litru sau o lingura ?

abuz

anonymous

Pastrav somonat se numeste!

abuz

anonymous

O sa fac azi .cred ca e bun

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Jlnic

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

Imi place mult aceasta reteta, si este usoara..ramine sa gustam...bravo...:)

abuz

anonymous

Super bun!!!

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz
  • pagina 1 / 2