Pastrav somonat la gratar

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Spalam rapid fileurile sub jet de apa rece dupa care le tamponam cu servetele absorbante pentru a indeparta excesul de apa.
  • Le taiem in bucati portivite, saram piperam si le ungem foarte foarte bine cu ulei de masline.Incinem bine tigaia grill si incepem sa sa prajim fileurile 2-3 minute pe o parte si alte 2-3 minute pe cealalta parte.
  • Dupa ce am terminat de prajit punem fileurile intr-un vas cu capac si le lasam sa se odihneasca 5 minute pentru a-si lasa sucurile.
  • Punem fileurile pe platoul de servire, iar in sosul ramas adaugam putina zeama de lamaie, amestecam bine si turnam sosul peste peste.
  • Servim cu lamie, iar garnitura in functie de preferintele fiecaruia.

Punctează această reţetă

KKitchen Flavors

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Gustoasa si rapida !

am gătit această rețetă
abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Hotaraste-te, ori il faci la gratar ori il prajesti, si orice peste trebuie sa stea cu sarea pe el macar o ora inainte de a-l prepara caci altfel nu are niciun gust.

abuz

John_

O reteta banala care incepea bine: "Pastrav.... la gratar". Dar de fapt e un peste pregatit intr-o amarata de tigaie. Bai fratilor, diferenta este mare intre gratar si grill.Apoi niciun preparat pe gratar nu se acopera inainte de servire fiindca devine inabusit. Savoarea oricarui preparat pe gratar sta tocmai in acea minicrusta formata din loc in loc. Desteptilor!

abuz

anonymous

Prefer somon pastravat...

abuz

anonymous

EXCELENT.CORNELIU P.ONESTI-BC.

abuz

anonymous

CRED CA E F.BUN.ARATA F.BINE.

abuz

anonymous

O reteta clasica dar foarte gustoasa. deja imi ploua in gura.arata excelent!

abuz

anonymous

Astazi am cumparat si eu pastrav somonat ...
reteta este simpla, potrivita pt. persoanele care vor sa gateasca rapid si gustos...
eu sarez fileurile le las 30 min, apoi presar piper, ung cu ulei si le mai las 10 min la frigider.

abuz