Petitchef

Pastrav afumat

O reteta superba si foarte gustoasa de pastrav afumat.

Felul principal
5 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Pestii eviscerati, inclusiv de branhii, au fost lasati in saramura peste noapte (12 ore), timp in care s-au patruns cu sare exact cat trebuie pentru un gust echilibrat si rafinat. Dupa saramurare am sters pestii cu o carpa curata si pus la zvantat la loc racoros timp de o zi.
  • 5 zile au fost suficiente pentru afumare, intre 3-4 ore dimineata si seara folosind rumegus de fag.
    fost incantat de felul cum au iesit. Gustul, aromele si aspectul, totul a fost perfect. Nu sa mai ratez nici o ocazie, de fiecare data cand sa pun ceva la afumat cu siguranta voi pune si peste.
  • Pentru a simti din plin aromele si eleganta acestui preparat va recomand sa-I degustati pe paine proaspata de casa, unsa cu unt.Fir intins, spor la afumat si pofta buna!


A AFUMATURI

Întrebări:




Comentarii:

22/05/2022

Atita fum nu este prea mult?opt ore pe zi ,5 zile?

(0) (0) Abuz
29/12/2013

Super reteta

(0) (0) Abuz
28/12/2013

Bun!

(0) (0) Abuz
07/11/2013

Fff buuunnnnnnnnnnnnnn

(0) (0) Abuz
15/03/2013

Cum se pastreaza pastravul afumat....cine stie'

(0) (0) Abuz
09/12/2011

Delicios

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor
Pastrav la cuptor
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pastrav cu legume la cuptor!
Pastrav cu legume la cuptor!
2 porții
1 h 15 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Pastrav la cuptor cu rosii si oregano
Pastrav la cuptor cu rosii si oregano
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pastrav in crusta de malai
Pastrav in crusta de malai
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează