Pastrav afumat

O reteta superba si foarte gustoasa de pastrav afumat.
Ingrediente
5
Rețete inrudite
-
Pastrav la cuptor simplu si rapid
-
Castraveți umpluți cu orez, somon afumat, avocado și mentă
-
Păstrăv cu arome mediteraneene
-
Pastrav umplut cu legume
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Pestii eviscerati, inclusiv de branhii, au fost lasati in saramura peste noapte (12 ore), timp in care s-au patruns cu sare exact cat trebuie pentru un gust echilibrat si rafinat. Dupa saramurare am sters pestii cu o carpa curata si pus la zvantat la loc racoros timp de o zi.
- 5 zile au fost suficiente pentru afumare, intre 3-4 ore dimineata si seara folosind rumegus de fag.
fost incantat de felul cum au iesit. Gustul, aromele si aspectul, totul a fost perfect. Nu sa mai ratez nici o ocazie, de fiecare data cand sa pun ceva la afumat cu siguranta voi pune si peste. - Pentru a simti din plin aromele si eleganta acestui preparat va recomand sa-I degustati pe paine proaspata de casa, unsa cu unt.Fir intins, spor la afumat si pofta buna!
AFUMATURI
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: