Pastrav afumat

Pastrav afumat
Felul principal
5 porții
Foarte ușor
30 min

O reteta superba si foarte gustoasa de pastrav afumat.

Ingrediente

5

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Pestii eviscerati, inclusiv de branhii, au fost lasati in saramura peste noapte (12 ore), timp in care s-au patruns cu sare exact cat trebuie pentru un gust echilibrat si rafinat. Dupa saramurare am sters pestii cu o carpa curata si pus la zvantat la loc racoros timp de o zi.
  • 5 zile au fost suficiente pentru afumare, intre 3-4 ore dimineata si seara folosind rumegus de fag.
    fost incantat de felul cum au iesit. Gustul, aromele si aspectul, totul a fost perfect. Nu sa mai ratez nici o ocazie, de fiecare data cand sa pun ceva la afumat cu siguranta voi pune si peste.
  • Pentru a simti din plin aromele si eleganta acestui preparat va recomand sa-I degustati pe paine proaspata de casa, unsa cu unt.Fir intins, spor la afumat si pofta buna!
A AFUMATURI

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Atita fum nu este prea mult?opt ore pe zi ,5 zile?

abuz

anonymous

Super reteta

abuz

anonymous

Bun!

abuz

anonymous

Fff buuunnnnnnnnnnnnnn

abuz

anonymous

Cum se pastreaza pastravul afumat....cine stie'

abuz

anonymous

Delicios

abuz