Petitchef

Pastrav prajit cu sos de struguri si lamaie

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se spala si se curata bine pestele care se sterge cu prosoape de hartie de apa, se sareaza, si se rostogoleste generos in faina de grau. Se prajeste in ulei incins, la foc mediu, timp de 10 minute pe fiecare parte.
  • Important, daca nu prajiti in baie de ulei trebuie tinut mai mult timp de foc. Dupa prajire se scoate pe prosoape de hartie pentru a elimina excesul de ulei.
  • Separat se pune la fiert apa in care se adauga sucul lamaii stoarse si boabele de struguri taiate marunt. Cand fierbe sosul se adauga 2 linguri de faina inmuiate separat in ceva apa pentru a ingrosa sosul.
  • Se mai fierbe ceva clocote si se adauga lingura de zahar. Se serveste sosul cald peste peste cu mamaliguta, cu paine, sau cum a facut eu, asa simplu.


Poze

Pastrav prajit cu sos de struguri si lamaie
Pastrav prajit cu sos de struguri si lamaie - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

01/09/2013

O nebunie de reteta! A fost delicios! Mutlumesc !: )

(0) (0) Abuz
10/02/2013

V

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pastrav la cuptor simplu si rapid
Pastrav la cuptor simplu si rapid
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
2 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
6 porții
2 h 15 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
Paste cu un sos de ton, fistic și lămâie
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu smochine si struguri
Tarta cu smochine si struguri
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Arancini sau mingiute de orez prajit Arancini sau mingiute de orez prajit Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează