Pastrav prajit cu sos de struguri si lamaie
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Pastrav la cuptor simplu si rapid
-
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
-
Iaurt super-fresh din feta, sos de lămâie și mentă!
-
Frigarui de pui marinate intr-un sos de iaurt si lamaie
Preparare
Preparare20 min
Gătire30 min
- Se spala si se curata bine pestele care se sterge cu prosoape de hartie de apa, se sareaza, si se rostogoleste generos in faina de grau. Se prajeste in ulei incins, la foc mediu, timp de 10 minute pe fiecare parte.
- Important, daca nu prajiti in baie de ulei trebuie tinut mai mult timp de foc. Dupa prajire se scoate pe prosoape de hartie pentru a elimina excesul de ulei.
- Separat se pune la fiert apa in care se adauga sucul lamaii stoarse si boabele de struguri taiate marunt. Cand fierbe sosul se adauga 2 linguri de faina inmuiate separat in ceva apa pentru a ingrosa sosul.
- Se mai fierbe ceva clocote si se adauga lingura de zahar. Se serveste sosul cald peste peste cu mamaliguta, cu paine, sau cum a facut eu, asa simplu.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: