but hello, ladies! sau ca sa sune mai neaos, ce face feteleeeee?? am bagat aseara la matz niste pastrav, asa ca despre pastrav o sa scriu azi, la care ii nevoie de: pastrav, evident, 3 rosii, capere, faina, pesmet, unt, sare si piper.
o data am taiat rosiile felii, si le-am prajit asa un pic pe-o parte si alta in unt.
dupa aia am taiat capula peste, am crestat pe corp, am amestecat niste faina cu pesmet, sare si piper, si l-am prajit in niste unt, pana o devenit auriu.
in untu ce-o ramas am incalzit mai degraba caperele, dupa care am pus rosiile pe-o farfurie, pestele deasupra, caperele peste peste, si am mancat alaturi de niste cartofi piure
si, de incheiere, am ascultat piesa asta
Comentarii:
Cioban style reteta de bagat la matz, vai mama voastra :)))
B U N !!!
Multumim de reteta!