Pastrav la cuptor simplu si rapid
Gatim este pește! Si nu orice pește: un pastrav frumos, aromat cu cimbru, lamaie si ulei de masline. Nimic mai bun pentru o masa usoara si echilibrata! Serviti alaturi de orez, legume sau cartofi prajiti, in functie de preferinte. Reteta in detaliu mai jos precum si instructiuni video
Ingrediente
2
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
Se amesteca cimbrul cu uleiul de masline, sare si piper.
Puneti 1 pana la 2 linguri din acest amestec in interiorul pastravilor si puneti-i in vasul de coacere.
Asezati in interiorul pestilor 3 felii de lamaie taiate in 2. Adaugati si cateva frunze de dafin.
Se toarna uleiul de masline ramas peste pastravi.
Dati la cuptor pentru 15 min la 200°C.
- Gata!
Observații
Arome: Nu ezitati sa adaugati catei de usturoi sau felii de rosii pentru a adauga arome.
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Adriana g
Si eu gatesc pastav
am gătit această rețetă