Pastrav la cuptor cu rosii si oregano
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Curatati bine pestele de intestine, il spalati. A uns o tava mica de ceramica cu ulei de masline si am asezat pestele. I-a sarat interiorul cu sare de mare si putin piper, a a adaugat 2 felii de lamaie si o grenguta de oregano.
- Legumele: rosia am taiat-o feliute, ardeiul rondele si usturoiul tocat marunt.
- A acoperit pestele cu legumele, am mai rasnit putina sare de mare si cateva dare de ulei de masline. Invelim tava in folie de aluminiu si dam la cuptul preincalzit la 200 gradeC, pentru 20-30 de minute.
- Intre timp a pregatit si niste cartofi la steamer, pe care i-am amestecat dupa ce s-au facut cu sare de mare, piper, putin ulei de masline si patrunjel tocat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Pentru cam plac reteteleaste de pastrav sunt reusite
am gătit această rețetă
anonymous
Acum ma duc in bucatarie sa o incerc . Taman ce am luat doi pastravi si nu stiam cum s aii gatesc .
am gătit această rețetă
Mihaela
Imi place!
anonymous
Foarte bun
anonymous
Excelent
anonymous
Comentariul tău:ok
anonymous
Comentariul tău:excelenta
anonymous
Excelent
anonymous
Foarte bun...
anonymous
Am incercat si eu doar ca am improvizat un pic: ceapa in loc de usturoi si in peste am pus niste coriandru (ca ramasesem fara oregano :) )
Delicios!
Punctează această reţetă