Pastrav la cuptor cu rosii si oregano

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Curatati bine pestele de intestine, il spalati. A uns o tava mica de ceramica cu ulei de masline si am asezat pestele. I-a sarat interiorul cu sare de mare si putin piper, a a adaugat 2 felii de lamaie si o grenguta de oregano.
  • Legumele: rosia am taiat-o feliute, ardeiul rondele si usturoiul tocat marunt.
  • A acoperit pestele cu legumele, am mai rasnit putina sare de mare si cateva dare de ulei de masline. Invelim tava in folie de aluminiu si dam la cuptul preincalzit la 200 gradeC, pentru 20-30 de minute.
  • Intre timp a pregatit si niste cartofi la steamer, pe care i-am amestecat dupa ce s-au facut cu sare de mare, piper, putin ulei de masline si patrunjel tocat.

Punctează această reţetă

IIsabela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Pentru cam plac reteteleaste de pastrav sunt reusite

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Acum ma duc in bucatarie sa o incerc . Taman ce am luat doi pastravi si nu stiam cum s aii gatesc .

am gătit această rețetă
abuz

Mihaela

Imi place!

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Comentariul tău:ok

abuz

anonymous

Comentariul tău:excelenta

abuz

anonymous

Excelent

abuz

anonymous

Foarte bun...

abuz

anonymous

Am incercat si eu doar ca am improvizat un pic: ceapa in loc de usturoi si in peste am pus niste coriandru (ca ramasesem fara oregano :) )
Delicios!

abuz
  • pagina 1 / 2