Curatati bine pestele de intestine, il spalati. A uns o tava mica de ceramica cu ulei de masline si am asezat pestele. I-a sarat interiorul cu sare de mare si putin piper, a a adaugat 2 felii de lamaie si o grenguta de oregano.
Legumele: rosia am taiat-o feliute, ardeiul rondele si usturoiul tocat marunt.
A acoperit pestele cu legumele, am mai rasnit putina sare de mare si cateva dare de ulei de masline. Invelim tava in folie de aluminiu si dam la cuptul preincalzit la 200 gradeC, pentru 20-30 de minute.
Intre timp a pregatit si niste cartofi la steamer, pe care i-am amestecat dupa ce s-au facut cu sare de mare, piper, putin ulei de masline si patrunjel tocat.
Comentarii (13):
Pentru cam plac reteteleaste de pastrav sunt reusite
Acum ma duc in bucatarie sa o incerc . Taman ce am luat doi pastravi si nu stiam cum s aii gatesc .
Imi place!
Foarte bun
Excelent
Comentariul tău:ok
Comentariul tău:excelenta
Excelent
Foarte bun...
Am incercat si eu doar ca am improvizat un pic: ceapa in loc de usturoi si in peste am pus niste coriandru (ca ramasesem fara oregano :) )
Delicios!