Merlucius la cuptor cu cartofi
Ingrediente
2
Preparare
Preparare40 min
Gătire1 oră
- Ungem o tava cu ulei si asezam un strat de cartofi taiati rondele fin cu ajutorul razatoarei si ii pudram cu sare si eventual piper daca doriti.
- Peste cartofiori punem rondelute fine de ceapa rosie si patrunjel si apoi fileturile de merlucius care daca sunt prea mari le taiem in doua, mai facem un strat de cartofiori, ceapa, patrunjel si peste si acoperim la final cu un strat de rondele de cartofi si de ceapa.
- Pudram bine cu patrunjel, adugam sucul unei lamai medii amestecat cu o cescuta de apa, dam la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru aproximativ o ora.
Laura Adamache
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Pare bun
anonymous
Cred ca-i foarte buna
anonymous
Mmm, super bun...
anonymous
Buna , buna, excelenta reteta
Punctează această reţetă