Sparanghel cu sos mousseline

Antreuri
Foarte ușor
35 min

Nu stii ce sa faci cu sparanghelul? Alb, verde sau violet, este gustos indiferent de culoare. Cu toate acestea, daca doriti sa va schimbati obiceiurile de gatire si servire, incercati asocierea cu sos mousseline!

Ingrediente

2

Materiale

  • mixer electric

Preparare

Preparare10 min
Timp așteptare10 min
Gătire15 min
  • Sparanghel cu sos mousseline - Preparare etapa 1Separati albusurile de galbenusurile. Spalati sparanghelul si taiati partea tare. Intr-o oala, puneti apa cu sare la fiert.
  • Sparanghel cu sos mousseline - Preparare etapa 2Dupa ce apa a fiert, puneti sparanghelul in apa clocotita timp de aproximativ 15 minute. El trebuie sa fie putin crocant
  • Sparanghel cu sos mousseline - Preparare etapa 3Bateti albusurile spuma. In alt recipient, bateti galbenusurile cu mustarul, apoi adaugati uleiul putin cate putin (continuand sa bateti).
  • Sparanghel cu sos mousseline - Preparare etapa 4Cand uleiul este bine incorporat, adaugati otetul, sarea, piperul si amestecati bine. Apoi adaugati albusurile batute spuma si incorporati. Se raceste 10 minute.
  • Sparanghel cu sos mousseline - Preparare etapa 5Scurgeti sparanghelul, puneti-l pe un platou si turnati sosul peste el. Gata!

Punctează această reţetă

Observații

Puteti pune sparanghelul pe un platou si sosul intr-un alt vas.

Echipamente de gătit

blender
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Lixandra

Cu oua crude ???

abuz