Sparanghel la cuptor

Sparanghel la cuptor
Felul principal
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Se curata sparanghelul pana la muguri si se fierb ~ 5 minute in apa cu sare.
  • Se invelesc cate 2 fire de sparanghel in felii de bacon si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.
  • Se dau la cuptor pentru ~ 20-30 minute.
  • Se presara deasupra cascaval ras si se mai da la cuptor pentru 5 minute.

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Sparanghelul verde nu se curata si nici nu se fierbe. Asta se face doar cu cel alb. Ulei si bacon? O combinatie fascinanta. La fel de bine poti bea 2-3 guri din sticla de ulei..... Direct....

abuz

anonymous

F bun

abuz