Scurs foarte bine apa de pe sparanghelul conservat. luat fiecare bucata de sparanghel si, in jurul lui infasurat o bucata de bacon.
Pus toate bucatile intr-un vas termorezistent tapetat cu unt si pudrat cu pesmet sarat si piperat dupa gust apoi, deasupra pus cascavalul ras si putin ulei de masline.
Il lasati la cuptor cat doriti sa fie de rumen lasat aproximativ 30 minute.
Comentarii (12):
Cool
Delicios, nici nu ma gindeam sa fie asa bun sparanghel conservat.
Foarte delicios si eu fac fel si fel de combinatii cu sparghel
Ce gustoasa trebuie sa fie...diseara o voi pregati si eu
Delicios
Excelenta arata bine si cred ca si la gust este bun as incerca si eu aceasta reteta cand o sa am ocazia
Sparanghelul verde este superior celui alb. Dar, nu prea gasim. In rest este super-OK!
Este f gustos atat cu sparanghel proaspat cat si cu sparanghel conservat
Arata bine si cred ca este si gustoasa,trebuie incercata aceasta mincarica.............
Pare iami..iamiii