Sparanghel gratin

Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare25 min
Gătire30 min
  • Scurs foarte bine apa de pe sparanghelul conservat. luat fiecare bucata de sparanghel si, in jurul lui infasurat o bucata de bacon.
  • Pus toate bucatile intr-un vas termorezistent tapetat cu unt si pudrat cu pesmet sarat si piperat dupa gust apoi, deasupra pus cascavalul ras si putin ulei de masline.
  • Il lasati la cuptor cat doriti sa fie de rumen lasat aproximativ 30 minute.

Punctează această reţetă

A adi`s blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Cool

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios, nici nu ma gindeam sa fie asa bun sparanghel conservat.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte delicios si eu fac fel si fel de combinatii cu sparghel

abuz

anonymous

Ce gustoasa trebuie sa fie...diseara o voi pregati si eu

abuz

argentina_m2013

Delicios

abuz

anonymous

Excelenta arata bine si cred ca si la gust este bun as incerca si eu aceasta reteta cand o sa am ocazia

abuz

anonymous

Sparanghelul verde este superior celui alb. Dar, nu prea gasim. In rest este super-OK!

abuz

anonymous

Este f gustos atat cu sparanghel proaspat cat si cu sparanghel conservat

abuz

anonymous

Arata bine si cred ca este si gustoasa,trebuie incercata aceasta mincarica.............

abuz

anonymous

Pare iami..iamiii

abuz
  • pagina 1 / 2