Sparanghel gratin
Ingrediente
2
Preparare
Preparare25 min
Gătire30 min
- Scurs foarte bine apa de pe sparanghelul conservat. luat fiecare bucata de sparanghel si, in jurul lui infasurat o bucata de bacon.
- Pus toate bucatile intr-un vas termorezistent tapetat cu unt si pudrat cu pesmet sarat si piperat dupa gust apoi, deasupra pus cascavalul ras si putin ulei de masline.
- Il lasati la cuptor cat doriti sa fie de rumen lasat aproximativ 30 minute.
adi`s blog
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cool
am gătit această rețetă
anonymous
Delicios, nici nu ma gindeam sa fie asa bun sparanghel conservat.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte delicios si eu fac fel si fel de combinatii cu sparghel
anonymous
Ce gustoasa trebuie sa fie...diseara o voi pregati si eu
A
argentina_m2013
Delicios
anonymous
Excelenta arata bine si cred ca si la gust este bun as incerca si eu aceasta reteta cand o sa am ocazia
anonymous
Sparanghelul verde este superior celui alb. Dar, nu prea gasim. In rest este super-OK!
anonymous
Este f gustos atat cu sparanghel proaspat cat si cu sparanghel conservat
anonymous
Arata bine si cred ca este si gustoasa,trebuie incercata aceasta mincarica.............
anonymous
Pare iami..iamiii
Punctează această reţetă