Pulpe la cuptor cu sos de mere si portocale

Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Punem pulpele de pui la fiert in apa cu sare.Curatam cartofii,ii taiem cubulete si ii punem intr-o forma de yena,adaugam si pulpele fierte si condimentate.
  • Adaugam putin ulei,supa in care au fiert pulpele,foi de dafin,rozmarin si vegeta.Untul il punem intr-o tigaie sa se topeasca.
  • Curatam merele de coaja,le taiem felii si le punem in tigaie,le calim putin pe o parte si pe alta si adaugam sucul de la doua portocale.
  • Asezam in farfurie,punem sos de portocale pe pui si cartofi si servim.

Punctează această reţetă

mimmmiMimmmi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

OK,dar ce facem cu cartofii ? se consuma cruzi ?

abuz