Intr-un castron se toarna apa minerala,se adauga sarea, uleiul si faina putin cate putin amestecandu-se continuu pana se formeaza un aluat nu prea tare,dar foarte bun de intins foile.
Separat intr-un castron punem branzica scursa in prealabil de zeama,ouale unul cate unul,se amesteca bine,se adauga zaharul vanilat si esenta de vanilie dupa gust.
Foile se intind pe rand ,se ung cu ulei,se aseaza compozitie doar pe jumatate de foaie si se presara stafide dupa gust.Se aduce cealalta jumatate de foaie deasupra compozitiei,se aduna prin incretire si se aseaza in tava unsa foarte bine cu ulei.
Inainte de a introduce tava in cuptorul preincalzit in prealabil cu cca 15 minute,turnam deasupra amestecul format din 2 oua,o lingura de ulei si 12 linguri de iaurt. Dupa ce se raceste putin se presara cu zahar pudra ,se taie in forma si dimensiunea dorita. Merge si un paharel de vin.
Puneti fratilor zahar in branza ca este un dulce de bucatarie. Si nu puneti 8 oua ca nu faceti omleta... 5-6 oua in functie de marimea lor sunt destule. Nu trebuie sa mancati mult. Mancati putin dar bun. Puteti incerca sa puneti si o lingura de scotisoara în umplutura si sa ma injurati pe mine...::)
Comentarii:
Sper sa-mi iasa, pare f buna
Puneti fratilor zahar in branza ca este un dulce de bucatarie. Si nu puneti 8 oua ca nu faceti omleta... 5-6 oua in functie de marimea lor sunt destule. Nu trebuie sa mancati mult.
Mancati putin dar bun. Puteti incerca sa puneti si o lingura de scotisoara în umplutura si sa ma injurati pe mine...::)
Foarte buna si ușor de preparat
Excelent!!!!!!!!!!!!
Arata bine!!!!Probabil si gustul este pe masura
Ce sa zic am facut reteta si a iesit buna ,astept si altele retete din partea ta
:)
Arata ,foarte bine!