Se dizolvă făina în apă fierbinte cu sare și drojdie, se framanta aluatul, ca tare și elastic și se acoperă cu un prosop si se lasa sa creasca un pic, într-un loc cald (aproximativ 20 minut).
Intre timp se prepara data de umplere brânză rasă și se amestecă cu 3 oua si jumatate iaurt. Adaugă zahăr (dacă preferați).
Pentru aluat se odihnească foi subțiri extensibile de piese de aluat de marimea unui mar, care se deplasează cu un ac de rulare pe masa cu faina.
Aceste data pic de ulei (sârmă subțire exprimate pic de fier), apoi fiecare indinde un strat subțire de brânză pe intreaga suprafata si increteste marginile spre interior, degetele, apoi puse cu grijă în unse la ulei, cot la cot, pentru a umple rezervorul.
Mai sus foi punte umplut, se toarnă cealaltă rămas 3 oua, batute si amestecate cu iaurt rămas, plită apoi pe foc mediu pana cand se rumeneste uniform pe partea de sus, aproximativ 30 minut.
Placinta vanilie zahar pudra si se taie in bucati mici, pătrate, după ce sa răcit. Este foarte bun, cald și rece alimente, cu un pahar de lapte bătut.
Nu se intelege nimic. Cei care nu stiu sa vb si sa scrie romaneste corect sa nu mai publice . Ocupa spatiul degeaba. Daca publicati faceti in asa fel sa priceapa toata lumea reteta. Modul de preparare
Comentarii:
Jaaaaale!!!!
Aiurea
Nu se intelege nimic mai incearca
Nu se intelege nimic. Cei care nu stiu sa vb si sa scrie romaneste corect sa nu mai publice . Ocupa spatiul degeaba. Daca publicati faceti in asa fel sa priceapa toata lumea reteta. Modul de preparare
Mai bine o publicati in limba in care a fost scrisa. O parte din cititori ar fi inteles-o. Asa n-o intelege nimeni.
E clar ca e o reteta tradusa (prost), cu google translate sau ceva similar :(
Nu stiu din ce tara vi dar nu stii romaneste. Daca traiesti in Romania ce limba vorbesti?
Dezastru