New york roll express cu speculoos - rețetă rapidă și economică

votează acum
Desert
2 porții
Foarte ușor
40 min

Noul nostru produs de patiserie preferat? Un croissant rotunjit și acoperit cu o cremă delicioasă. Și aici avem arome de speculoos, pentru că ne distrăm! Da, da! Indiferent dacă este timpul micului dejun, ora gustării sau brunch-ul, vă asigurăm că veți fi încântați să gustați această minune ;-) Vă explicăm totul în detaliu în rețeta de mai jos


Ingrediente

2

Rulourile:

Garnitura:

Decor:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min


Observații

Cum se păstrează ruloul New York?
Puneți-l într-un loc răcoros, într-un recipient ermetic. Il puteți păstra maxim 3 zile. Cu toate acestea, vă recomandăm să vă bucurați de el în aceeași zi.

Cu ce ar trebui să înlocuim frișca cu speculoos?
O puteți înlocui cu frișcă clasică sau cu cremă de patiserie vanilie de exemplu.

Cu ce ​​ar trebui să înlocuim speculoos?
Simțiți-vă liber să modificați rețeta și să le înlocuiți cu biscuiții preferați!

Putem face New York Rolls cu foitaj clasic?
Da, este posibil, totuși timpul de gătire va fi mai lung. Vă recomandăm să folosiți aluat pentru croissant sau foitaj cu drojdie. Îl vei găsi cu ușurință în supermarketuri.

Putem face mai multe rulouri New York cu o cutie de aluat de croissant?
Dacă aveți 4 cercuri, puteți tăia pur și simplu aluatul de croissant în 4 și folosiți rulourile deja formate. Urmăriți timpul de gătire, care va fi mai scurt.


Echipamente de gătit

cuptor
blender

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+