Am inceput prin a pune pastele la fiert, le fierbem conform instructiunilor de pe ambalaj, dar amestecand din cand in cand in paste ca sa nu se prinda. In alta tigaie punem baconul la prajit. Atentie NU punem ulei in tigaia in care prajim baconul pentru ca acesta lasa grasime in tigaie si dupa aia o sa fie greu sa il scurgeti de ulei.
Intr-un castron am pus ouale cu smantana si faina si le-am amastecat pana avea consistenta de maioneza, am adaugat busuiocul impreuna cu putin cascaval ras si am pus putina sare. Dupa ce s-au facut pastele le scurgem de apa si le trecem sub jet de apa rece si le spalam bine bine bine, apoi le punem putin ulei de masline ca sa ne asiguram ca nu or sa se lipeasca intre ele.
Dupa ce am facut sosul am adaugat pastele si le-am amestecat dupa care am pus si baconul si am amestecat din nou. Am luat un vas termo-rezistent si l-am uns cu unt dupa care am pus pastele amestecate cu sosul si baconul. DUpa ce le-am astezat frumusel in vas am mai pus un strat de cascaval si l-am dat la cuptor pentru 20 de minute la 200 de grade. Daca o sa va uitati in galeria de mai jos o sa gasiti si poze cu reteta.