Intr-un vas punem apa la fiert cu un praf de sare. Cand incepe sa clocoteasca adaugam pastele si le fierbem "al dente" (pastele trebuie sa fie fierte, dar sa sa ramana putin tari).
Intre timp pregatim sosul: tocam marunt ceapa si usturoiul, pe care le calim 1 minut in 2 linguri de ulei. Imediat adaugam baconul taiat bucatele mici si amestecam continuu.
Condimentam cu legume uscate si adaugam ciuperciile taiate feliute. Lasam amestecul sa se inabuseasca timp de 10 minute, apoi adaugam smantana dulce.
Condimentam cu sare, piper si boia si lasam pana se intrepatrund aromele. Adaugam pastele peste sos si mai lasam fix 3 minute. Pastele cu bacon si ciuperci se presara cu parmezan si patrunjel proaspat tocat. Va doresc pofta buna!!!
Comentarii:
Cred cai gustoasa o sa o incerc
Foarte buna!!!
Foarte bine arata si este si mega gustos
Buba,buna,buna! Sa tot mananci!!!
Foarte usor de gatit si arata superb