Paste paccheri cu anghinare și bacon

votează acum
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
30 min

Încă mai cautați un nou sos pentru a vă însoți pastele? De data aceasta îți oferim comboul anghinare/bacon. Și pentru acest fel de mâncare poți alege tipul de paste pe care îl dorești. Dar să știi că, după ce ai descoperit Paccheri o să îți placă la nebunie! Vă lăsăm mai jos pașii rețetei noastre ↓ ↓ ↓


Ingrediente

2

Pentru apa acra:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire10 min

Observații

Pot să păstrez pastele cu anghinare și bacon?

Dacă au mai rămas, le puteți pune într-un recipient ermetic și le puteți păstra la frigider pentru o zi. Încingeți totul într-o tigaie înainte de servire, adăugând puțină apă.

Ce tip de paste ar trebui să folosesc?

Noi am folosit paccheri, dar este posibil să folosiți atât paste scurte, cât și lungi. Încercați cu mezze Maniche rigate, rigatoni, tagliatelle sau spaghete.

Ce să faceți cu frunzele de anghinare?

În loc să le aruncați, le puteți curăța și aburi. Înmuiați-le într-un sos de vinegretă și mâncați-le așa cum sunt, astfel încât să vă bucurați doar această parte fragedă.

Pot folosi smântână în pastele paccheri de anghinare și bacon?

Da, dacă vreți un preparat și mai cremos, puteți adăuga puțină smântână lichidă.

Cum împiedic ca mâinile să nu înnegrească când curăț anghinarea?

Puteți purta mănuși de latex sau puteți să vă freca bine cu lămâie pe mâini.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+